Legnépszerűbb krémek

További krémek népszerűség szerint >>

Legújabb vélemények

• Yves Rocher Sebo Specific Zéro
    Újonc surrealbrain32   Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 18-24

Szerintem ez a krem jo, csak nem egesz arcra, en hidratalo fole, csak a borhibakra hasznalom.

• Avon SuperShock Szempillaspirál
    Krémkedvelő iddiota   Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: < 18

Kedvenc szempillaspirállom már több mint 1 éve. Lehet ki kéne próbálnom valami újat, de egyszerűen képtelen vagyok megvállni tőle!
    dús kefe => dús pillák
    hosszabbít is!
    TÖKÉLETES = 5**********

• Essence Zselés Szemhéjtus

Én már próbáltam úszás közben, és tényleg csak minimális mennyiség folyt le. Tehát strandoláshoz bátran merem ajánlani! :D

• Avon Foot Works Sarokpuhító Krém

Beállok azok sorába akik még a régi csomagolásban ismerték és szerették meg.! :D

• Baba Intenzív Kézápoló Krém

Kicsit hidratál, és mintha talán puhább lenne a kezem, de volt már jobb kézkrémem is.

További vélemények >>