Biola Bio Ligetszépe-Bíbor Kasvirág Szemkörnyékápoló
Ár: | 4955 Ft | Kategória: | Szemkrémek | |||
Kiszerelés: | 15 ml | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | bioboltok, online | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: eperjeske, Módosítva: 2018. április 23.
Kiszerelés: | 15 ml | |
Lelőhely: | bioboltok, online | |
Kategória: | Szemkrémek | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Érzékeny szemkörnyékre, a smink alá is kiválóan alkalmas, gyorsan felszívódó különlegesen hatékonyan hidratáló, vitalizáló és tápláló szemránckrém. A ligetszépe, komló és perilla kivonatai az újrastrukturálódást segítik elő. A kisimuló, üde szemkörnyék kialakulását biztosítja a hyaluronsav és szemvidítófű kivonata. A Ligetszépe-Bíborkasvirág (Echinacea) szemkörnyékápoló anti-aging, ránctalanító multivitamin komplex, A-, Q10-,B3-,B5-,C-, E-vitaminokat tartalmaz. Bőrtápláló, bőrvédő tulajdonságokkal rendelkező szemkörnyékápoló. bio minősítésű szemránckrém, ökológiai termelésből származó növényi olajokat tartalmaz. A ligetszépe és a komló kivonata, a kakaóvajjal, a perilla, a szemvidítófű kivonatával és a hyaluronsav származékával valamint a magnézium és cink ásványi sókkal kisimult, vitalizált szemkörnyéki bőrállapotot eredményez. Az A-, B3-, B5-, Q10-vitaminok a homoktövis természetes C-vitamin komplexével a fiatalosan üde, bőrállapot kialakulását és a szemkörnyék antioxidáns vitaminokkal történő ellátását biztosítja a Ligetszépe-Bíborkasvirág (Echinacea) szemkörnyékápoló. A szemránckrémben található ligetszépe és szezámolaj valamint a barackmag olaja értékes bőrtápláló esszenciális zsírsavakat tartalmaz.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Ha az 5 csillag a "csodaszer", akkor ez a szemkörnyékápoló 4 csillag, mert bár jónak tényleg jó, de szerintem csodát azért nem tesz. Kezdő szemkörnyék ápolónak, megelőzés gyanánt tényleg jó, de egy érettebb bőrrel már szerintem nem sok mindent tudna kezdeni.Kellemes illata és jó állaga van, én szeretem használni. Szerencsére már pumpás verzióban kapható, mert én személy szerint nem szeretek belenyúlkálni a tégelyekbe még spatulával sem. Így kényelmes és praktikus a felvitele. Ha elfogy, tuti újra veszem - addíg amíg nem lesz valami komolyabbra szükségem - mert ár-érték arányban tényleg jó.

Érződött, hogy jó dolgok vannak benne- az illata számomra csak elviselhető volt, de szerencsére nem túl erős. Ami nagy hátrány volt számomra, hogy csípte a szemem- így nem nagyon tudtam a szememhez közel bekenni vele...Még két dolog: nem hidratált eléggé, és nekem hamar megromlott (jópár hónappal a lejárat előtt), igaz szobahőmérsékleten tároltam, de nem írták, hogy hűtőben kéne.

Nagyon jó kis krém. Illata isteni, hitratál, ránctalanít. Viszonylag könnyű eloszlatni.
Újravevős :-) Beleszerettem...
Up: sajnos le kell pontoznom, nem csodaszer a csodás összetevők ellenére sem. Nálam már semmi hatása nem mutatkozik.
Váltanom kellett, pedig szerettem.

Újravevős :-) Beleszerettem...
Váltanom kellett, pedig szerettem.

Kellemes állagú krém, könnyen felszívódik, jól hidratál, és szépen kisimítja az apróbb ráncokat a szem körül.
Ami még pozitívum: bio és magyar! :)

Ami még pozitívum: bio és magyar! :)

Könnyen beszívódó szemkörnyék ápoló, csodát nem kell tőle várni, de jól hidratál.

A krém kellemes tapintású, lágy, kicsit kenve gyorsan szívódik. A bőrnek jó érzés. Ennyi a pozitívum. Egy hónapja használom, és egyáltalán nem vagyok megelégedve. Ennek okai:
- A szem körüli ráncokkal semmit nem kezd. Még a szárazságráncokat sem képes regulázni.
- Néhány leírás szól a karikákról, hogy azokat is halványítja. Én ezt nem vettem észre.
- A csomagolása tré, nincs rajta védőfólia. (Bioboltban vettem, ki tudja hányan másztak már bele csak egy kicsit...)
- A hatóanyagok eredete kérdéses. Egészen pontosan a sheavaj eredete érdekelt volna. Másik terméknél már kifejtettem az Afrikából származó tradicionálisan készülő "csodaszerek" előállításával kapcsolatos aggályaimat. (kosz, zéró higiénia stb.) Feltettem a Biolának kétféle módon is a kérdést: honnan származik a shea, amit a termékekbe kevernek? Egy hónap alatt válaszra sem méltattak. Miért nem? 1. Nem tudják. 2. Tudják, de kínos lenne bevallani, milyen filléres szutykot használnak. 3. Nagy ívben tesznek a kedves érdeklődőre. Bármelyik is legyen, előttem leszerepeltek.
Más termékükkel is fürödtem már be. Drága próbálkozások ezek...Ezt még talán elhasználom, addig kettes. Ha nem használom el, akkor visszajövök lepontozni, mert akkor tényleg pénzkidobás.

Ezt a krémet én tettem fel a lapra, éppen két éve, de még mindig rajongok érte! Mert:
Lassan már évek óta kerestem koromnak megfelelő szemkörnyékápolót, mivel a nagy márkák kb. 15 ezer Ft/15 ml árkategóriájában már szinte minden termék alól kiöregedtem! A korábban sokáig bevált krémekről is úgy éreztem, hogy nem tartalmaznak számomra elegendő hatóanyagot. Most pedig, hogy elkezdtem azt is szigorúan vizsgálni, milyen is a termékek összetétele, ezt a minősítést sem mind állta ki.
Elkezdtem tehát kismintákat, tesztmennyiségeket begyűjteni természetes alapanyagú krémekből, és a próbák során megtaláltam az IGAZIT! Nekem ez a krém nagyon bevált! Most már reggel is és este is ezt használom. Nagyon kellemes érzést ad a krém állaga, az illata diszkréten finom, tényleg teljesen ápoló-érzést ad! De ami a lényeg: Néhány hét után észrevehetően enyhítette a szemem alatti karikákat, de főként a szemzug ráncain simított láthatóan.
Azt nem mondanám, hogy a csomagolása különösebben szép lenne, de miért is kellene megfizetni a flancos küllemet, különösen ha a terméket nem a hagyományos kereskedelemben árulják, ahol sok nő a szemével dönt arról, milyen krémet vesz le a bolt polcairól. Ez a kis tégely a kellemes sárgás színű címkéivel még vidámít is a fürdőszoba tükör előtt! Mégis, az egy csillagot csak emiatt vonom le az értékekléséből.

Zseniális! Az itt olvasottak hatására vettem meg, mert már régóta kerestem valami hatékony, hatásos krémet. Nagyon bevált. Nem csodaszer, de hihetetlen mennyivel szebb a szemkörnyékem mióta használom. Minden tekintetben az eddigi legjobb krém.

Az illata és az állaga szuper. Nem irritálja a szemem, pedig érzékeny, viszont egyszer sikerült egyenesen a szemgolyómra kenni, na az mar csípett. A sötét karikákon szeretnek javítani, amiben nagy változást meg nem tapasztaltam 1 hét alatt, de érezhetően puhább és feszesebb a bőröm.

Hatásos, két hete használom. Teljesen elégedett vagyok és nagyon klassz, hogy magyar termék és természetes.

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum