BYS Matt Felületű Körömlakk (BYS)

BYS Matt Felületű Körömlakk

A BYS matt hatású körömlakkjaival egyedi, szokatlan, de divatos matt fényű körmei lesznek a 16 színárnylat egyikében. Fedőrétegként használhatja a színtelen "BYS matt top coat" réteget.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

A krémet feltöltötte: makacs.imola

Új vélemény írása | Már nem gyártják | Hiba az oldalon

Krémajánló

Vélemények Vélemények

5/5

Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín   Korcsoport: 25-34

Én feketében vásároltam meg, és nagyon szeretem. Már egy rétegben is jól fed, és valóban matt a végeredmény. 1-2 nap után viszont kifényesedik.

Krémkedvelő Bőrtípus: Normál   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 18-24

Anyumtól kunyeráltam el, valami Sky's The Limit árnyalatban. Kívülről szép színe van, de akárhogy festem, nem kapok egy normális színnel fedett körmöt... :( Meg tipikus körömlakk szaga van. Lehet, hogy egy sötétebb szín jobban fedne, de ez így egyes.

Beauty Blogger Krémmániás Bőrtípus: Száraz   Korcsoport: 18-24

Abszolút tartós, és gyönyörű körömlakk, ha pedig unjuk a mattságot, egy fényes fedőlakk bármikor feldobja. :) Szerintem nagyon jó kis körömlakk.

Teszt: http://nailpolishmaniac.blogspot.hu/2013/01/122-bys-matte-deep-berry-teszt.html

Krémkedvelő Bőrtípus: Normál   Bőrprobléma: Túlérzékenység   Korcsoport: 18-24

Nekem egy lila van meg, és nagyon tetszik, habár nem matt, hanem matt fényű. :) A tartósságával viszont vannak problémáim, nagyon hamar elkezd leperegni a körmeim végéről, így csak 3 csillag.

Krémkedvelő Bőrtípus: Száraz   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 25-34

Sztm, tökéletesen matt, legalábbis az enyém az, két rétegben rendesen fed és 4-5 napot is kibírt nekem. Málna és kékben van, mind kettőt nagyon szeretem.

1/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 25-34

Száradás után valóban matt és még szörnyű is :) Lilát kaptam a sminkes cégtől, szörnyűűűűűűű :)

4/5

Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 25-34

Ez a körömlakk nem matt. :D Igaz, hogy nem egy high shine csillogás, de egyáltalán nem is matt. :) Viszont hipergyorsan megszárad, veri az összes quick dry lakkomat is e tekintetben, és elég tartós, 3 napot kibír, ami nálam jónak számít. :) Azért 4, mert nem matt. :P Amúgy adnék neki 5-öt is. ;) Biztos veszek még más színben is. :)

Krémkedvelő Bőrtípus: Száraz   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 25-34

Nekem a Deep Berry árnyalatban van, ami egy szép málnás szín. 2 rétegben már szépen fed, de én fedőlakkot is tettem rá. Így bírta 3 napig hogy ne pattogjon le itt-ott. Sztm. ennyi pénzért bőven megteszi.

Használod ezt a krémet? Mondd el róla a véleményed!