Carmex Mint Stift
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ajakápolók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: riskababa, Módosítva: 2013. június 5.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák | |
Kategória: | Ajakápolók | |
Puhán tartja az ajkakat, enyhíti a kellemetlen érzést, amit a kicserepesedés okoz. Véd a széltől és a naptól. Pótolja a nedvességet és véd a leégéstől.
Gyógyítja a kiszáradt ajkakat, a mentol felgyorsítja a gyógyulását.
Nekem túlzás az a mennyiségű menthol, amit belepakoltak. Olyan, mintha vietnámi balzsamot kennék a számra és az állaga is túl lágy, ragacsos. Az original és a gyümölcsös változatok jobbak.

Simán van olyan jó, mint az Original változat, az állaga kicsit könnyebb, és nyilván más az illata is, frissebb, mentásabb, de még mindig kiválóan teszi a dolgát, jól lehet rá sminkelni (kicsit talán jobban is, mint az Original változatra). E-bayről a legegyszerűbb beszerezni, ott jobb áron is lehet kapni.

Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány