e.l.f. Luscious Liquid Lipstick (e.l.f.)

e.l.f. Luscious Liquid Lipstick

Címkék: Szájfények

Szikrázó színek, fényvisszeverő pigmentek, nem ragadós textúra és kellemes illat. Világszerte nők ezrei kedvencévé vált.

A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: Montelino

Új vélemény írása | Már nem gyártják | Hiba az oldalon

Vásárold meg

Krémajánló

Vélemények Vélemények / Összetevők részletesen Összetevők részletesen

Krémmániás Bőrtípus: Száraz   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: 25-34

Szépek a színek. Valahol a szájfény és a rúzs között van félúton szerintem... Kellemes viselet, és ha vigyázunk rá, még tartós is. Ráadásul nagyon olcsó, így tőlem megkapja az 5 csillagot :)

4/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín   Korcsoport: 25-34

Két árnyalatot vettem, az egyik a Pink Lemonade a másik pedig a Strawberry.
    Nem túl pigmentáltak, de nagyon szép természetes színt és egy kis fényt adnak az ajkaknak.
    Tényleg nem túl sok van benne, de annyira olcsó, hogy ez elnézhető neki.
    A szivacsos applikátorral szépen lehet felvinni, viszont amikor előveszem, mindig van a szivacson pár csepp, anélkül hogy tekertem volna előtte. Ez egy kicsit zavar, mert így úgy érzem még gyorsabban fogy.

Krémkedvelő Bőrtípus: Zsíros   Korcsoport: < 18

Nagyon szeretem! Olcsó, és tartós , valamint nagyon szépek a színei, csak ajánlani tudom! De, elég kevéske van benne szerintem. Nagyon tetszik a tekerős kiszerelése a szivaccsal a végén, így könnyű adagolni is.Nem mondanám csodaszernek, de azért megkapja az 5 csillagot ! :)

Krémkedvelő

Olyan színt szerettem volna, ami természetes, de azért rózsaszínes. A Baby Lips árnyalatot rendeltem meg. Nagyon natúr, inkább olyan, mint egy szájfény. Ezt az árnyalatot tuti nem fogom újra rendelni. Szájfénynek elmegy, tetszik az adagolója, de nem túl tartós. Kipróbálok majd más színt is legközelebb.

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Korcsoport: 25-34

Pink limonade árnyalat kis aranyló csillámok vannak a szájfényben v.folyékony rúzsban.Tetszik a végén lévő kis szivacs.Ennyiért simán megérte.

Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 25-34

Két szín van meg, a raspberry és a ruby slipper, nem túl pigmentáltak, de azért egy kis színt adnak, és nem vagyok nagy szájfényes, de ezeket imádom, nem brutális módon fénylenek, és nagyon kellemes a használatuk. Ha elfogynak biztos rendelek még, illetve több szín beszerzésén is gondolkozok :-)

• ,
    Krémek Krémje Bőrtípus: Száraz   Bőrprobléma: Bőröregedés   Korcsoport: 18-24

MelC: Kérlek, egyél. :) Jót tesz.

• ,
    Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Korcsoport: 25-34

Nem lehet kapni Magyarországon, netről tudod megrendelni... .

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Korcsoport: 25-34

A Baby Lips árnyalatot vettem meg. A számon nem igazán látszik, nem erősen pigmentált. Rúzsnak írják de a színe és fényes állaga miatt inkább szájfénynek nevezném..Az illata kissé gyerekes, mentolos cukorra emlékeztet. Szépen mutat a számon, kitölti a redőket, elég tartós is, pedig olcsó termék, £1.50 nem nagy összeg érte. Azt írták magára a termékre, h. tekerni kell 10-12x első alkalommal, nekem többször kellett. Az aplikátorral kényelmes a használata. Nincs túl sok ebben a termékben, nem tudom hány alkalommal tudom majd felkenni, de szerintem jóval kevesebbszer, mint egy átlagos szájfényt. Jelenleg 12 árnyalatban kapható, ha valaki nem vár túl intenzív színhatást és nagy mennyiséget akkor nem fog csalódni. Az összetevői nem szépek sajnos.

5/5

Krémkedvelő Bőrtípus: Normál   Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín   Korcsoport: 18-24

Ennyi pénzért nem várom el, hogy több legyen benne :-) Imádom a kiszerelését, nagyon praktikus. Én nem nyalogatom soha a számat, ezért nekem akár egész nap végéig is fent van (nyilván ha nem eszek). Egyenletesen eloszlik, kellemes az állaga, nem zavaró az íze. Csak ajánlani tudom, mert gyönyörű színek vannak. És át az ára!!! Ennyi pénzért ... én még 2x ennyit is adnék értük.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Paraffinum Liquidum / Mineral Oil eo EWG Kockázat: 3, EWG Adat: Közepes

Ásványi olaj (mineral oil). Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint  a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni.  Dr. Rózsa Sándor a Testápoló Kislexikonban az ásványi olajat  a nem ajánlott összetevők közé sorolja, mert szerinte "megmarad a bőr felszínén, nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését". A híres amerikai bőrgyógyász, dr Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében viszont Paula Begounhoz hasonlóan azt írja, hogy a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj egy kiváló és biztonságos hidratáló összetevő. További információ a FutureDermen.

Polyisobutene EWG Kockázat: 1, EWG Adat: Korlátozott

Az összetevő leírása ellenőrzés alatt áll. Hamarosan itt olvashatod!

Silica EWG Kockázat: 0 - 2, EWG Adat: Sok

Synthetic Beeswax EWG Kockázat: 1, EWG Adat: Korlátozott

Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Parfum / Fragrance i EWG Kockázat: 8, EWG Adat: Közepes

Methylparaben ta|par EWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Propylparaben ta|par EWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Iron Oxides / CI 77491 sz EWG Kockázat: 2.5

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Iron Oxides / CI 77492 sz EWG Kockázat: 2

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Iron Oxides / CI 77499 sz EWG Kockázat: 3

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Red 7 / CI 15850 sz EWG Kockázat: 0

Red 28 / CI 45410 sz EWG Kockázat: 3

Yellow 5 / CI 19140 sz EWG Kockázat: 2.5

Trartrazin, CI 19140, Élelmiszer sárga 4, sav-sárga 23.

Eredet:
Szintetikus sárga színezék, monoazo színezék.

Funkció és jellemzők:
Sárga élelmiszer-színezék. Más színanyagokkal együtt használják speciális szín eléréséhez.

Mellékhatások:
A tartrazin egy azoszínezék. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat. Benzoátokkal kombinálva (E210-215), a hiperaktivitásos esetek nagy százalékáért a tartrazin a felelős. Tartrazin fogyasztás után asztmás tüneteket is tapasztalhatunk, mert ez hisztamin felszabadító anyag.

Blue 1 / CI 42090 sz EWG Kockázat: 0

Brillantkék FCF, CI 42090, Élelmiszer Kék 2

Eredet:
Szintetikus kék színezék.

Funkció és jellemzők:
Kék élelmiszer színezék. Nagyon jól oldódik vízben.

Felhasználás:
Jégkrém és egy néhány más élelmiszer, de leginkább kozmetikumokban.

Napi bevitel:
Max. 12,5 mg/testsúly kg.

Mellékhatások:
A használt koncentrációkban ritkán lépnek fel mellékhatások. Néhány allergiás reakcióról van feljegyzés.

Használod ezt a krémet? Mondd el róla a véleményed!