DermaPlast Herpesz Tapasz
Ár: | 1690 Ft | Kategória: | Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések | |||
Kiszerelés: | 16 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Szirisz, Módosítva: 2019. február 8.
Kiszerelés: | 16 db | |
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Esztétikai-bőrgyógyászati kezelések | |
DermaPlast herpesztapasz öntapadó hidrokolloidból áll, amelynek felsõ részét poliuretán film fedi. A tapasz csökkenti a sebre ható nyomást, enyhíti a fájdalmat, valamint párnázza a sebet. A hidrokolloid gélrétege a sebgyógyulást kedvezõen befolyásoló nedves sebkörnyezetet teremt. A tapasz meggátolja a víz, a szennyezõ anyagok és a baktériumok behatolását a sebterületre, továbbá optimális rögzítést és kiváló viselési kényelmet biztosít.
Fél óra volt, mire ki tudtam bontani egy kis tasakot, amibe egyenként csomagoltàk a tapaszokat. Ezutàn feltettem, nem ragadt oda. Bontottam màsikat, próbáltam alaposabb lenni, de akkor is felvàlik.Annyira dühös vagyok, hogy a megszűnt Compeed tapaszt ilyen szeméttel próbàljàk utànozni.

Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -