Essence Gel Nails At Home Bevezető Szett Színes (Essence)

Essence Gel Nails At Home Bevezető Szett Színes

A kezdő szett tartalama:

- essence gel nails at home alap
- essence gel nails at home lehúzható zselés alap
- essence gel nails at home lemosó
- essence gel nails at home zselés fedőlakk

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

A krémet feltöltötte: winniethepooh

A termék eladása | Új vélemény írása | Kívánságlistába rak | Már nem gyártják | Hiba az oldalon

Krémajánló

Vélemények Vélemények / Sminkek Sminkek

 • 4/5
  4/5
  4/5
  4/5
    
  ,
  Krémkedvelő Bőrtípus: Zsíros   Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín   Korcsoport: 35-44

  Sokat gondolkodtam rajta, végül is meggyőzött, hogy ez nekem kell. Pár hete kerestem az uv lámpát, de sehol nem kaptam, viszont a hétvégén a müllerben megláttam a mini uv lámpát és megvettem a szettel együtt. Igaz, hogy itt minden ujjat külön kell a lámpa alá tartani, de még így is ki akartam próbálni. Hozzá a színes szettet választottam, valamint külön megvettem még a francia fedőlakkot. Szombaton csináltam és még mindig tökéletes, pedig nem is essence lakkal, hanem miss sporty lakkal készítettem. Igaz, hogy az első próbálkozásom nem sikerült jól, azt le is szedtem, de ez másodszorra nagyon szép lett és tartós is. Hozzá kell tennem, hogy nekem kb 2 napig bírja bármilyen drága körömlakk a kezeimen. Egyedül nekem is az nem tetszik benne, hogy az átlátszó fedőlakk sárga. De miért? Emiatt nekem csak négy csillagot érdemel. Nekem ugyan sosem volt manikűrös által gél lakkom, de ennek nem átlátszónak kellene lennie? Amúgy működik ez a szett más márkájú fedőgéllel is?

 • 3/5
  3/5
  3/5
  3/5
    
  ,
  Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Korcsoport: < 18

  Nagyon könnyű használni és tényleg hamar kész de 2 nap után máris kopik.A primer isteni illatú viszont a fedőlakk besárgult.Vettem egy másikat és az is sárga volt,így sajnos használhatatlan lett az egész.:(

 • 5/5
  5/5
  5/5
  5/5
    
  ,
  Krémkedvelő Bőrtípus: Száraz   Korcsoport: 25-34

  Ma csináltam meg a szettel harmadszor a körmeimet. Én imádom. De hozzá kell tenni, hogy én tényleg szeretek a körmeimmel pepecselni, szóval ha valaki viszont nem, annak lehet, hogy nem fog bejönni. Én gyakorlott/megszállott lakkozó vagyok, nekem úgy mindennel együtt 30 perc alatt megvan az egész. Szerintem arra kell figyelni, hogy a zselés alapból egyrészt mindenhova kerüljön, másrészt, hogy ne folyjon le. Ez a bonyolult része, bár ha közben odakészítitek a lámpát és bekapcsoljátok, majd az alap felvitelekor alá-aládugjátok az ujjatokat, akkor látszik, hova kell még esetleg kenni. Ezen kívül érdemes megvárni, míg tényleg 100%-ig megszárad a színes lakk, mert különben a zselés fedőréteg össze fog folyni. Ami még jó tanács lehet, hogy a zselés fedőrétegnél keresztben húzzatok egy csíkot a köröm élére, így még tartósabb lesz, hiszen nem pattog le a köröm végén. (főleg hosszabb körmök esetében)
  Én is kipróbáltam más lakkal (Art Deco), gondolva, hogy úgyis jó hozzá az is, sajnos nem lett igazam, nekem is összerántotta a felső réteget.
  A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert viszonylag hamar megunom a körömszíneket, ezért 5 nap után leszedtem őket, de addig hibátlanul bírták. Nálam tökéletesen működik minden.

  UPDATE

  Azóta már OPI-lakkokkal használom ezt a szettet és egyszerűen tökéletes. Már újravásároltam az gél alapot és a fedőlakkot is. Sőt, néha úgy is csinálom, hogy csak az alapot teszem rá, arra festem a sima lakkot és a fedőlakk-részt kihagyom, így is tartósabb, mint magában.

 • 5/5
  5/5
  5/5
  5/5
    
  ,
  Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Túlérzékenység   Korcsoport: 35-44

  Ma vettem ezt a szettet, hosszas hezitálás után, mert abszolút járatlan vagyok a géllakkozás terén.
  A körömlakkozási szenvedélyemnél fogva annyi előnnyel tudtam indulni az ügyben, hogy normál lakkokat szépen megtanultam már úgy felvinni a körmeimre, hogy határvonalon belül maradjak, két-három réteg esetében is.

  A szettet és a lámpát vásároltam meg, felhasználva három DM kuponfüzetem összevont kuponjait, így igazán baráti áron jutottam hozzá, durván 4000 Ft jött le a teljes árból a két termék esetében.

  A rövid távú tapasztalataim:

  Nagyon könnyű használni, a tartozékok egyszerűek, és kellemesek. A lehúzható alaplakk ötlete zseniális, mert általa könnyedén eltávolítható a manikűr. Megjegyzem, nem várok el egy hétnél nagyobb tartósságot, részben a lenövés, részben az esetleges sérülés problémájából kifolyólag.
  Láttam már profi, szalonban készített zselés manikűröket, és pont ezek miatt nem kaptam kedvet eddig.
  A fizikai igénybevétel során óhatatlan, hogy sérül a legprofibb géllakkozás is, akkor meg lehet nekiesni leoldani valahogy, vagy lereszelni, otrombává válik és igénytelenné. Kolléganőim körmén látok néha ilyen állapotokat-ez nem egyeztethető össze az én maximalizmusommal.

  A körömtisztító folyadék alkohol, a primerfolyadék parfümillatú, kellemes.
  A lehúzható zselélakk állaga könnyen kezelhető, de géles állagú, érdemes nem kapkodni vele. Én kapkodtam a felkenés során, mert végig attól féltem, az állag miatt, hogy jajistenem, mindjárt megköt, magától, de nem, nem köt meg, legalábbis azalatt, míg kemecseljük, biztosan nem. :)

  Az alap és fedőlakk közé én most a kedvenc Essence lakkomat tettem. Szebben terül az alaplakk fölött, mint bármikor is a pucér körmeimen.

  A fedőlakk állaga az alaplakkénál masszívabb, sikerült kicsit bucira kenni, de már tudom, hogy nem kell kapkodni, van idő korrigálni, vékonyan eloszlatni.

  Lányok, ez most csodálatosan néz ki, és ha már csak annyit kaptam ettől az egésztől, hogy nem kell órákig bűvészkedni lakkozást követően kéz nélkül a WC-n, és párnanyomokkal küzdeni, már megérte!

  Ismétlem, nem tudom, hogy milyen a profi géllakkozás, de maximálisan elégedett vagyok. Új perspektívát kaptam a körömdíszítés területén, olcsón, hozzáférhető módon, egyszerűen.
  A csodaszer kategória számomra ezt jelenti

  Update:
  11 napig viseltem azt az első gélmanikűrt, amelynek rétegei közé Catrice Ultimate Nude lakkot kentem. Az utolsó napon kezdett az egyik köröm hegyénél picit elengedni.
  Jelenleg két réteg Miss Sporty Et Voilá Francia manikűr lakkal és Lovely Snow Dust-tal készítettem el, és maximálisan elégedett vagyok.

 • ,
  Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Túlérzékenység   Korcsoport: 35-44

  Na igen, mondjuk ebben a helyzetben most annak tudnék legjobban örülni, ha két pár kezem lehetne, az egyik páron hagyományosoznék, a másikon géleznék! :DDDD
  Mesélek majd, persze, hogy ! :)

 • ,
  Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 35-44

  Óóóó, nem azért nem próbálnám ki, mert vacaknak tartom így, első nekifutásra, kívülről szemlélve a dolgokat. Sokkal inkább azért, mert:
  1.) vajon mit kezdenék a rengeteg szebbnél szebb lakkommal ? Olvastam, hogy sajnos nem mindegyikkel hajlandó együttműködni.
  2.) A változatosság gyönyörködtet, max. 3-4 napig tudom tolerálni ugyanazt a színt a körmeimen, még a legkedvesebb homoklakkomtól is szabadulok elég hamar. Tehát egyrészt teljesen felesleges 2 hétig tartó lakkozási módot keresnem és kipróbálnom, másrészt az a feltételezés, hogy ezt a gél-lakkozás procedurát hetente 2x elvégzem...az minimum science fiction kategória ! :-)))
  De azért bízom benne, hogy Neked beválik, várom a beszámolót ! :-)

 • 1/5
  1/5
  1/5
  1/5
    
  ,
  Krémkedvelő

  Nekem kolléganőm vett egy ilyen szettet. Én Crysral nails one step crystalacot vettem, ég és föld a különbség. Minek gyárt egy olyan cég ilyen terméket, aki még egy körömlakkot sem tud jót csinálni.Ár értékben ,én válogattam össze a Crystal nails kezdő szettemet és 11 ezer ft-ból kijött Uv lámpával, két színnel, lemosóval, primerrel, bufferel és az tényleg professzionális termék, 2 hét után szedtem le, egy sérülés nem volt rajta.Ez a kolléganőmnek 2 nap után felvált, a lakkot alig lehet rendesen eldolgozni.Maradok a Crystal nailsnél.

 • 2/5
  2/5
  2/5
  2/5
    
  ,
  Krémkedvelő Bőrtípus: Normál   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: < 18

  Ma csináltam meg először a körmöm. Először is: NEM csak Essence lakkal lehet használni :)
  A Base Coat-ot és a Top Coat-ot igazán megcsinálhatták volna úgy, hogy ne ragasztó állaga legyen, de mentségükre szóljon, hogy nem folyik, és viszonylag könnyű vele dolgozni.
  Nem Essence lámpával csináltam, de persze így is működött.
  Maga a lakkozás öröm, és kb. 15-25 perc alatt kész. Nekem ennyi időt megér, de valakinek, lehet hogy ez sok.
  Megnézem, hogy mennyire lesz tartós. Egyenlőre 3 csillag, plusz 1 a Primer lenyűgöző illata miatt.

  UPDATE: Romlott a helyzet. Már a harmadik napon az egyik körmömet újra kellett csinálnom, mivel felbuborékosodott...persze, ez lehet, hogy csak az én hibám.
  Ma 6 napja volt a körmömön, de le kellett szednem, mert az egyik kezemen szinte mind felvált.
  2 csillagot kap tőlem. Aki sűrűn festi a körmét, annak megéri, de aki elcsábul a 10 napi tartósság miatt, az inkább neki se vágjon az üzletnek.

  UPDATE: Egy csillagot már nem akarok neki adni, de nem nagyon hozza még a négy napot sem...

 • 3/5
  3/5
  3/5
  3/5
    
  ,
  Krémmániás Bőrtípus: Zsíros   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 25-34

  szóval megvettem....már nagyon régóta kerülgettem a boltban.igazából nem bántam meg,de nem is nagyszám.egyáltalán nem olyan tartós ,mint amire én számítottam.és nem is csillog olyan szépen ,mint amikor a manikűrös csinálja meg az ember körmét.

 • 3/5
  3/5
  3/5
  3/5
    
  ,
  Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált   Korcsoport: 18-24

  Nagyon vártam, mert a körmömön semmilyen körömlakk nem marad fönt tökéletes formában 1 napnál tovább. Nagyon gyengék a körmeim és folyamatosan törnek. Ami pozitív az az, hogy nagyon könnyű használni. A leírásból bárki meg tudja csinálni magának. De nekem nem maradt fönt egy hétnél tovább. Fölbuborékosodott és lejöttek. Viszont amikor műkörmös csinálta nekem a géllakkor, azt semmivel nem tudtam leszedni a körmömről, csak reszelővel. Az meg dühített, mert ez elvileg egy könnyen leszedhető dolog. Na hát az Essence az az. Könnyen leszedhető. Nekem nagyon felsérti a körmöm felszínét, ha lehúzom, mert mondjuk buborékos lesz. Anyukám körmein se úgy viselkedett, ahogy elvártam volna tőle. Nem mondhatnám, hogy életem legjobb befektetése volt, de amíg a körmeimen van, addig szép fényes, csillogó.

Vásárolj

Használod ezt a krémet? Mondd el róla a véleményed!