Eveline Royal Pearl + Osztriga Tartalmú Exkluzív Micellaris Folyadék (Eveline Cosmetics)

Eveline Royal Pearl + Osztriga Tartalmú Exkluzív Micellaris Folyadék

Nem tartalmaz illat anyagot. Javaslat:tisztítás és a smink eltávolítására . Tökéletesen helyettesíti a tejet és tonikot. Gyengéd formulája,  mely gazdag hidratáló és nyugtató összetevőkben azonnal hat a bőrre.

• Micella- hatásosan eltávolítja még a vízálló sminket is a bőrről.
  • Gyöngy kivonat- növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, fékezi az öregedés folyamatait.
  • Osztriga kivonat- javítja a sejt metabolizmust, regenerálja a felhámot, visszaállítva a bőr feszességét. Csökkenti a ráncokat.
  • Laminaria alga- ásványi sókat tartalmaz amelyek erősítik a bőr szerkezetét.
  • Hydrovance® és hialuron sav- meggátolja a túlzott vízvesztést, mélyen hidratál.
  • Selyem kivonat- javítja a bőrszínt, világosítja a pigment foltokat.
  • D-panthenol- nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.

A krémet és az összetevőket feltöltötte: esztycske

Új vélemény írása | Már nem gyártják | Hiba az oldalon

Vásárold meg

Krémajánló

Vélemények Vélemények / Összetevők részletesen Összetevők részletesen

5/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 18-24

Megrendeltem a Szépségboltról, 45+ ide vagy oda :) Amúgy is féláron volt és 500 Ft-os kuponom is volt hozzá, így 99 Ft-omba került, ha nem vált volna be sem vesztek sokat. DE! Én sminklemosásra használom és jobb, mint bármi más. :) Nem csípi a szemem, lehozza a szempillaspirált és az alapozót is maradéktalanul. :)

• ,
    Újonc

Köszönjük, örülünk, hogy elégedett a termékkel! Reméljük, hogy a későbbiekben is a vásárlóink között üdvözölhetjük! Probléma, kérés, kérdés esetén ügyfélszolgálatunkon kézséggel segítenek.

• ,
    Krémek Krémje Bőrtípus: Száraz   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 25-34

Jelentem mindent visszaszívok a szépségbolt.hu-ról amit lejjebb írtam. Igaz annyit még hozzátennék, hogy szállítás közben nem tudom hogy tudott volna pont így megsérülni, de tényleg, mindenesetre köszönöm a megértést, a hozzáállást, és köszönöm a segítséget. Nem kell kicserélni, mert negyedét elhasználtam. És magával a termékkel több mint egy hét használat után nincs bajom, sőt tetszik.

Krémek Krémje Bőrtípus: Száraz   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 25-34

Az egyik termék amit a SZÉPSÉGBOLT.HU-ról rendeltem a héten, mert nem kellett kiszállítást fizetni érte. Az eleje, a kupakja, függőlegesen le volt ragasztva egy hosszú Eveline Cosmetics zárjeggyel ami a kupak tetejétől a a feliratig leért, és úgy kaptam meg, hogy EZ A ZÁRJEGY VÍZSZINTESEN-KETTÉ VOLT SZAKÍTVA!!!!!!! Így pedig a kupakot simán fel lehet nyitni.. Tehát a termék nem steril, valaki macerálta, még meglehet, hogy a termék sem eredeti, simán beletöltöttek vmi folyadékot..Szerintem elég durva... Felháborító...Gondoltam írok nekik e-mailt vagy felhívom őket, de 600 Ft-os termékért nem fogok hülyét csinálni magamból...
    Ennyit a szépségbolt.hu-ról!!!!!! Nem kell többet onnan rendelni...

Apolka, Wishes: az inci-ért bocsánat, hogy sok a per (/) jel, de a flakonon is így tüntették fel, volt felsorolás amit vesszővel (,)csináltak, aztán meg a többi per (/) jeles volt. Én csak bemásoltam..

A terméket párszor használtam..Még nem tudok érdemi véleményt mondani róla... nem csíp, az illata nem rossz, a koszt leszedi. ennyi egyenlőre... De mondom, meglehet, hogy nem is az igazi tonikot véleményezem...:(

Water / Aqua EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nagyon sok

Hyaluronic Acid h EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Közepes

Hialuronsav.  A bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (NMF, natural moisturizing factor), melynek kiváló vízmegkötő képessége van. A kozmetikumokban alkalmazva a hialuronsav képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.  Részletes információ a futuredermen

Hydroxyethyl urea h EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Vízmegkötő anyag. A kutatási eredmények szerint a glicerinhez hasonlítható vízmegkötő képessége van,  ráadásul előnyösebb érzetet is nyújt (a tiszta glicerin egy kellemetlen zsíros érzetű, nyúlós anyag).

Glycerin h EWG Kockázat: 1, EWG Adat: Közepes

Polysorbate 20 ti|eu

Emulgeálószer, felületaktív anyag.

Hydrolyzed Pearl EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nincsen

Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Maris Sal / Sea Salt EWG Kockázat: 0

Tengeri só. A CosIng a tengeri só kivonatot bőrjavító (skin conditioning) anyagként osztályozza. Nem oldott, szemcsés formában radírozó anyagként is használt.

Propylene Glycol h EWG Kockázat: 3, EWG Adat: Közepes

Az alkoholok csoportjába tartozó vegyület. Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Részletesebb információ a cosmeticscopon és a truthinagingen

Ostrea Shell Extract

Osztriga kagylóhéj kivonat. Bőrjavító és fizikai hámlasztó funkcióva rendelkezik a kozmetikumokban.

Hydrolyzed Silk h EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Selyemből előállított összetevő, mely puha, bársonyos érzetet hagy maga után a bőrön. Jó hidratáló és enyhe antioxidáns tulajdonsága is van.

Butylene Glycol h EWG Kockázat: 0 - 1, EWG Adat: Korlátozott

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Laminaria Hyperborea (Kelp) Extract EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Panthenol v EWG Kockázat: 1, EWG Adat: Korlátozott

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant) és pőrpuhító (emollient) anyagként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil ti|eu EWG Kockázat: 4 - 6, EWG Adat: Korlátozott

Ricinusolajból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer.

Allantoin gy EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Közepes

A fekete nadálytő (comfrey) kivonata. Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag. Segíti a sebgyógyulást is. Pattanások elleni termékek gyakori összetevője.

Methylchloroisothiazolinone ta EWG Kockázat: 6, EWG Adat: Közepes

Methylisothiazolinone-nal kombinálva Kathone CG márkanév alatt kapható tartósítószer kombináció, melyet a 70-es években vezettek be. Gyakran okoz bőrirritációt, aminek révén ma már leginkább csak lemosható termékekben használják.

Methylisothiazolinone ta EWG Kockázat: 6

Egy viszonylag irritáló hatású tartósítószer, melyet ma már leginkább csak lemosható termékekben használnak.

Disodium EDTA EWG Kockázat: 1, EWG Adat: Közepes

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Használod ezt a krémet? Mondd el róla a véleményed!