Lady Ann Tekerős Szemceruza (Lady Ann)
- Kategória: Sminkek szemre
Új vélemény írása | Már nem gyártják | Hiba az oldalon
Krémajánló
Vélemények Vélemények / Sminkek Sminkek
Krémkedvelő Bőrtípus: Normál Bőrprobléma: Pattanások (acne) Korcsoport: < 18
Nekem pont ez a kék szín van meg gyönyörü színe van meg meglepő de még a barna szememhez is megy ami nem sok kékről mondható el.Az ez próblémám,hogy inkább tusvonal húzására jó mint vízvonal mert kissé sokáig kell húzogatni,hogy jó legyen.
Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Tág pórusok Korcsoport: 18-24
Én is az mondó vagyok, hogy ennél jobb szemceruza nincs a világon. Nekem feketében van, nem kenődik el, hosszan tart, az ára nagyon jó 600 ft körül van. A márkásabbak közelébe se férnek, egyik rosszabb, mint a másik, én ezt ajánlom mindenkinek! csillagos 5-ös
Krémmániás Bőrtípus: Normál Bőrprobléma: Pattanások (acne) Korcsoport: 18-24
Eddigi legjobb szemceruzám a ki tudja már hányadik után.
A felső és alsó szempillasorom húzom ki vele amit el szoktam dolgozni, de vele kicsit sietni kell, mert gyorsan szárad, utána már megmozdítani nem lehet, még a nyári hőség sem tudta kikezdeni. Mostanában inkább a felső vízvonalra használom. Eléggé könnyezik néha a szemem, de nem zavartassa magát, százszor jobban megéri mint akármelyik szemceruza a piacon, és még csak nem is drága.Hasznos ez a vélemény? Lépj be, hogy hasznosnak jelölhesd a véleményt! -
Krémmániás Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: 25-34
Fekete szín boldog és elégedett tulajdonosa vagyok. Alsó felső pillasoron nálam nem működik valami fényesen mondjuk, de nem is erőltetem, oda találtam mást. A vízvonalakra cserébe egy álom. Odateszem reggel, és estig vígan ott van, nagyon tartós, nem is gondoltam volna, és külön öröm, hogy nem akarok tőle megvakulni, nem irritálja a szemem. Ja, és olcsó. Megéri nagyon.
Krémek Krémje Bőrtípus: Száraz Bőrprobléma: Vízhiány Korcsoport: 25-34
Nekem vízálló van, no. 8 sötét indigókék, kis csillámokkal, ami szinte alig látszik. Kézre kenve intenzív, a szememet viszont majd átszúrja, amikor használom és színt akarok kicsikarni belőle. Tartós, jó kialakítású csomagolás, de ennyi. Hiába van szép színe.
Krémmániás Bőrtípus: Normál Korcsoport: 18-24
Nagyon szeretem, tartós és jó vele dolgozni.
Újonc Bőrtípus: Zsíros Bőrprobléma: Pattanások (acne) Korcsoport: 25-34
Nekem fekete színben van ilyen és szerintem nagyon jó, és tartós. Elég erős fekete színe van de épp ezért szeretem:)
Hasznos ez a vélemény? Lépj be, hogy hasznosnak jelölhesd a véleményt!