Miss Sporty Lasting Colour Körömlakk (Miss Sporty)

Miss Sporty Lasting Colour Körömlakk
A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

A krémet feltöltötte: wishes

Új vélemény írása | Már nem gyártják | Hiba az oldalon

Krémajánló

Vélemények Vélemények / Sminkek Sminkek

2/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 18-24

Szépek a színek, de én nem vagyon oda értük :( A 2. réteg is átlátszik. A világos rózsaszín még 3. rétegnél is tök halovány, elég gyenge. Pont ezek miatt nem is fogok többet venni, és sajnos amiket már megvettem azok is porosodnak.

1/5

Én gyűlölöm ezt a lakkot. Konolyan, mindig elcsábulok, majd megbánom. Nem tudom pontosan megindokolni. Nem elég tartós, nem különleges a szín, de amit a legjobban gyűlölök benne az az üvege... Én biztos nem próbálkozok vele többé, amíg nem változtatnak a csomagolásán...

Na ennyit a fogadalmakról. Csak elcsábultam egy csillámos bordóra. Mentségemre legyen mondva, csak 250 HUF volt. Majd írok, hogy ez a szín hogy teljesít, hátha meggyőz... Az üvegét attól még mindig nagyon utálom ám :D

Krémmániás Bőrtípus: Normál   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: < 18

Nagyon szép színek, remek ecset, hosszan tartós, profi műkörmös ismerőseim is használják.

5/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Túlérzékenység   Korcsoport: 18-24

jó ecset,jó állag,egy rétegben is szépen egyenletesen felvihető,viszonylag tartós

Krémmániás Bőrtípus: Normál   Korcsoport: 18-24

Néhány hónap után beszáradt szinte az összes ilyenem...kb 3-4 használat után. A színeiket szerettem, de nagyon sokáig kellett várnom, mire megszáradtak, és nekem egyáltalán nem voltak tartósak. Két rétegben sem.

Krémmániás Bőrtípus: Normál   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 18-24

csillámos van belőle,azok nekem eleve tartósabbak,elégedett vagyok vele

5/5

Krémmániás Bőrtípus: Zsíros   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 25-34

Imádtam ezt a lakkot, de ami nekem van, azt nyári színnek tartom. Most akartam kipróbálni, és sajnos nagyon besűrűsödött, megy a kukába. Viszont újra megveszem ugyanezt a színt, mert imádom. 395-ös árnyalat. Nem dühít, hogy besűrűsödött, mert 2 éve nyáron vettem, és a körömlakkok amúgy is csak 1 évig jók. Ennyi pénzért simán megéri. könnyű vele dolgozni. És tényleg ragyogóak a színek.

Krémkedvelő Bőrtípus: Normál   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 18-24

3éve használom ezeket a körömlakkokat és nagyon beváltak. Ez az egyik kedvenc színem és van még jópár :D Annyira jó színekben kapni,hogy van amikor minden nap más színűre festem ki :) Állaga és tartossága nagyon jó ! Nekem nagyon beváltak lecserélni se fogom. Van egy két drágább termékek amik megközelítőleg sem érik utól ezt a terméket!

5/5

Régóta használom ezt a körömlakkot és több színben is megvan. Pont azért szeretem, mert egy rétegben is elég, és sokszor nincs időm 2-3 rétegben lakkozni vagy csak épp az aznapi ruhámhoz lakkozok. Bár így csak 1-2 napot bír ki, de ha már 2 rétegben viszem fel, akkor 3-4 napot is. Van egy szürke árnyalatúm is, azt nem elég egy rétegben felvinni, de a többit igen (kétféle piros, bordó, fekete). A szürke kicsit csíkoz is egy rétegben, a többi egyáltalán nem. A bordó és a fekete lakk már biztos, hogy megvan legalább 5 éve, lehet már hígítottam ezeket átlátszó lakkal, nem emlékszem...de a lényeg, hogy még mindig használhatók. :) Az ára is teljesen jó, és DM-ben többször volt már ehhez kupon, úgy meg kifejezetten olcsó.

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált

Elég tartós lakk, egy baj van vele: egy réteg kevés, kettő pedig túl vastag. Emiatt már nem veszem őket. Mostanában dobálom kifelé a régieket, borzasztóan be tudnak sűrűsödni, úgy hogy semmilyen hígító nem segít, kár mert némelyiknek igazán gyönyörű színe volt.

Használod ezt a krémet? Mondd el róla a véleményed!