Tina Kecsketejszappan (Tina Kecsketejkozmetikum)

Tina Kecsketejszappan

Címkék: Natúrkozmetikumok

Alma illatú. 35% friss kecsketejből. Természetes anyagokból, kézzel készített

A krémet és az összetevőket feltöltötte: 81Judit

Új vélemény írása | Már nem gyártják | Hiba az oldalon

Krémajánló

Vélemények Vélemények / Összetevők részletesen Összetevők részletesen

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: 25-34

Igazándiból nem vagyok vele teljes mértékben elégedett... Még csak pár alkalommal használtam, és kicsit kényelmetlen: nem habzik eléggé, a formája miatt pedig nem áll kézre, macerás a szappanozás, már-már kellemetlen a nem lekerekített alsó éle miatt. A bőröm viszont eddig szereti. Szóval biztos hogy nem fogom újravenni ezt a márkát, de arról meggyőzött, h a kecsketejjel próbálkozzak hosszú távon.

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 18-24

Még régebben kaptam belőle egy illatmentes változatot. Illatmentes,ellenben szagos.Mondhatnám büdös. Ez még azonban nem tántorított el,mert állítólag a kecsketejszappan a legjobb dolog,ami a bőrrel történhet. Én az arcomra használtam,de nem tűnt fel,hogy ez lenne a legjobb dolog neki. Tisztítani tisztította,de utána rettenetesen feszült,kiszáradt a bőröm,amit nem csak éreztem,de láttam is. Persze ez krémezéssel hamar megszüntethető,azért mégsem nőtt a szívemhez a termék. Egyéb "nemszeretem" tulajdonságai: ha véletlenül szembe kerül,borzasztóan csíp, nem habzik, hülye formája van,ami miatt sokszor el is ejtettem. Ellenben sokáig elég,bár ez köszönhető annak is,hogy ritkán használom.

4/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)   Korcsoport: 25-34

Nekem a narancs illatú van, december elején vettem. Igazából semmi extra, volt már jobban tápláló kecsketej szappanom. De végülis ezt is szeretem, sajna a narancs illat nem igen érződik, nehezen áll kézre, mert hosszúkás lapos. Nem szárítja ki a bőröm, nem irritál, de azért egy kenés télen mehet utána. Nyáron jobban fogom szeretni.

3/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 18-24

Néha sajnos nekem is begyullad a bőröm, de ettől függetlenül kaptam ajándékba ezt a szappant. Nem tüntette el a pattanásaimat, és szárította a bőröm, pedig soha nem szoktam észrevenni, hogy arcmosás után húzódik a bőröm. Azért nem pontozom le nagyon, mert természetes, és igazából ha nálam működne akkor ez lenne a legegészségesebb dolog amellyel a bőröm érintkezik.

Újonc Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Túlérzékenység   Korcsoport: 35-44

3 hónapig kutattam, kerestem (mivel a bőrgyógyász merőben mást diagnosztizált ), mire rájöttem (saját magamat figyelve!!! ) : neurodermatitis, illetve sebboreás dermatitisz gyötör már lassan 2 éve. 1 évvel ezelőtt találtam a szappanra, úgy éreztem, semmit nem veszíthetek. Nyertem!!! 2 hét után , napi 2x használva, az allergiás bőrkiütéseknek nyoma sem volt. Én használom mellé a krémet is, , de önmagában is kellemes, lágy érzés a bőrnek. A viszketés elmúlt, sima, nyugodt az arcbőröm. És CSODÁLOM a szappant , imádom.
    Semmi extrém csomagolás, abszolút kedvező ár, DE az eredmény magáért beszél. Köszönet a gyártónak!!

5/5

Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 18-24

Teljesen simává varázsolja az arcomat..nagyon szeretem :) Teljesen természetes kozmetikum! :) GYULLADÁSCSÖKKENTŐ!!!:) Ekcémásoknak nagyon nagyon ajánlom minden kezelendő felületre :) nagyon olcsó..;)

5/5

Szerintem is jó szappan, nem szárít, ugyanakkor puha és sima lesz tőle a bőr. A pattanásokra vásároltam, úgy vettem észre nyugtatja a gyulladásokat. Nekem rózsa illatú van, szerintem kifejezetten kellemes az illata.

5/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 25-34

Sokáig kitart, kellemes illatú és nem szárít! Tudom ajánlani.

5/5

Krémmániás Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Túlérzékenység   Korcsoport: 25-34

Finom lesz utána a bőröm, hidratál. Jó érzés használni még ilyen kinézettel sem von le semmit az értékéből és az utóérzet is kellemes, tiszta. Utána nem feszül az arcom, finom sima, egyenletes arcbőr, és nem igényel nagyobb krémezést sem igazából. Nem igénylek helyette más márkás terméket, én a kecsketejszappant részesítem előnyben fürdéshez, tusoláshoz, mosakodáshoz napi használatra. Kiváló termék.

• ,
    Újonc Bőrtípus: Száraz   Bőrprobléma: Bőröregedés   Korcsoport: < 18

Halihó itt mindent meg lehet tudni róla! http://kecsketejszappan.uw.hu/

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Glyceryl Tallowate EWG Kockázat: 0 - 1, EWG Adat: Korlátozott

Az összetevő leírása ellenőrzés alatt áll. Hamarosan itt olvashatod!

Caprae Lac EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nincsen

Kecsketej. Hivatalos CosIng funckio besorolása bőrkondícionáló. További infó: lásd kecskevaj.

Használod ezt a krémet? Mondd el róla a véleményed!