Vichy Slow Age Éjszakai Krém
Ár: | 9000 Ft | Kategória: | Arcápolók | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: Schmetterling, az összetevőket feltöltötte: tthfnn, Módosítva: 2018. április 5.
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Arcápolók | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Az első éjszakai krém a Vichytől, amely felüdíti és ápolja a negatív hatásoknak kitett bőrfelszínt. Ébredés után: a bőr alaposan hidratált és ragyogó lehet. Rendszeres használattal éjszakáról éjszakára segíti az bőrfelszín megújulását, a sejtek oxigénellátását és a kisebb ráncok simítását.
A krém összetevőlistája ellenőrzés alatt áll. Hamarosan itt olvashatod!
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Kaptam egy mintát. Nagyon tetszett! Az illata, az állaga tökélestes. Biztos, hogy venni fogok!

Nagyon furcsa megtapasztalás ez a krém. Miközben felkentem, már gondolatban fogalmaztam a negatív kritikát, amit ide írok majd. Fura a színe, az állaga -de ez persze mind nem számít- felkenéskor nagyon fényes, olajos réteget képez a bőrön, amit addig masszíroztam az arcomba, amíg be nem szívta. Na ez után megváltozott az illata, és mintha egy agyon pacsulizott idős néni ülne az arcomon, áradt belőle a gagyi parfüm szag. Elképesztő, semmit sem használtam még, aminek ennyire durván erős az illata. Nem értem, miért rontják el ezzel. Amúgy szép lett a bőröm tőle és napokig sima és pihepuha volt. Nemértem.

A tégelyes kiszerelést ugyan nem szeretem, de nagyon megörültem amikor megláttam a színes, géles, picit áttetsző krémet. Az ilyenek általában be szoktak válni, ennél is úgy terveztem, hogy beszerzem az egész termékcsaládot. Mintát kértem belőle, de annyira mégsem jött be. Picit zsíros mielőtt beszívódik, nekem valahogy fura, nem szeretem az arcomon. Idővel ez nagyjából elmúlik. Azt, hogy használ-e, szerintem csak több év szorgalmas kenegetés után lehet megállapítani, de nem hiszem, hogy eljutok odáig. A mintákat elhasználom, de a kence első nekifutásra nem ment át a rostán.

Több mintám is volt belőle. Sárgás-barnás színű, géles állagú, igen erősen illatosított krém. Az illata még nekem is sok, pedig én aztán abba a csoportba tartozom (ahogy Apolka az egyik interjújában a csoportot jellemezte), akik a kozmetikumokra úgy tekintenek, mint a csokira: legyen finom és illatos. Az illatot leszámítva semmi különös, sem rosszabb, sem jobb nem lett tőle a pár próba nap alatt a bőröm. Ha kapnék belőle, elhasználnám, de megvenni nem fogom.

A nappali változatát imádom, nagyon jó..viszont az éjszakaival nem vagyok teljesen elégedett. Jól hidratál, viszont ránctalanító hatása minimális. A bőrömnek kevés ez a krém, kiegészítést igényel éjszakára. Ebben az árkategóriában sokkal jobb készítményeket lehet kapni.

Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém