ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Acetylated Lanolin

Funkciók:

Emolliens, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(0 - alacsony)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

A lanolinnak, vagyis a gyapjúzsírnak egy vegyileg átalakított formája. A CosIng besorolása szerint elektromos töltődést megakadályozó, bőrpuhító, emulgeáló valamint haj- és bőrkondícionáló anyag. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.