ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Acetylated Lanolin Alcohol

Funkciók:

Emolliens, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(2 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(4 - magas)

Irritatív index:

(2 - közepes)

Mik ezek az adatok?

Más néven "bárány alkohol", lanolin alkohol, vagy gyapjú alkohol, egy nem-szárító lanolinból előállított organikus vegyület, a lenyírt gyapjú zsírja, amit hatásba léptetnek ecetsavval és egy kis mennyiségű lúggal.

Elérhetőek szintetikus változatai is: habár az állati eredetű terméknek több az anti-allergén hatása.

Lágyítószerként használják, a bőr puhítására, de eléggé növeli az akné kialakulását. Ezért, akinek gyakran van mitesszere, tanácsos elkerülni ennek az anyagnak a használatát. (forrás: Wikipédia)

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.