ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Agar

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Az agar tengeri vörösmoszatokból nyert poliszacharid-keverék. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint gélképző, viszkozitást szabályozó (sűrűség szabályozó), megkötő (a krém jobban a bőrhöz „tapadjon”) hatású összetevő, de szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt is használják a kozmetikumokban. Mivel rengeteg vizet vesz fel, ezért a bőr nedvesítésében van szerepe, kiváló vízmegkötő és bőrsimító hatással bír. Általában zselés jellegű pakolásokban és krémekben használják, a biokozmetikumok géljeinek egyik fő alapanyaga.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.