ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ascophyllum Nodosum (Knotted Wrack) Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A köznyelvben tengeri hínárként ismert Ascophyllum nodosum nevű sárgamoszat kivonata. A növény gazdag poliszacharidokban, antioxidánsokban. Az összetevő egyik gyártója szerint bőrápoló termékekben hidratáló, revitalizáló és méregtelenítő funkciót tölt be.

Lásd még: algakivonat.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.