ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Az európai mogyoró magjából kinyert olaj, melyg gazdag E-vitaminban, telítetlen zsírsavakban, és linolénsavban. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint maszkoló, vagyis szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt használnak a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint a mogyoróolaj emollient (bőrpuhító) hatással is bír, és kiváló természetes hidratlószernek tartja. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.