ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Galactomyces Ferment Filtrate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Élesztőgombából, fermentálással előállított összetevő. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint az összetevő segít a bőrben tartani a nedvességet. In vivo megfigyelések szerint a GFF-tartalmú hidratálók segítenek megvédeni a bőrt a sérülésektől, ezáltal óvnak a külső hatások okozta kiszáradástól.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.