ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Hydrogenated Jojoba Oil

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Hidrogénezett jojobaolaj. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint lágyító, bőrpuhító hatású összetevő. A hidrogénezett és nem hidrogénezett jojobaolaj között csupán annyi különbség van, hogy az egyik szobahőmérsékleten folyékony halmazállapotú (jojoba oil), a másik pedig a magas nyomás alatt történő hidrogénezés következtében szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú. Az összetevő a sminktermékek gyakori összetevője. Lásd jojobaolaj.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.