Összetevők - I

Iceland Moss EWG Kockázat: 1, EWG Adat: Korlátozott

Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Ichthammol EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Az összetevő leírása ellenőrzés alatt áll. Hamarosan itt olvashatod!

I-Complex II

Nem szabványos INCI név. Sajnos ebből a megnevezésből egyáltalán nem lehet tudni, hogy az összetevő valójában mit takar....

Ilex Aquifolium Extract EWG Kockázat: 0

Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Ilex Paraguariensis (Mate) Leaf Extract iEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Illicium Verum

Csillagánizs. A kozmetikumokban gyümölcsének olaját, kivonatát használják. A kivonat illatanyag, az olaj pedig maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) és tonizáló összetevő.

Illicium Verum (Anise) Fruit Extract EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Illicium Verum (Anise) Oil EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Illite EWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott

Az "Illite" címke jelölheti a kozmetikai készítményekben használt minden féle agyagfajtát, legyen az bármilyen színű. A hivatalos megjelölés szerint ez az anyag dörzsanyag, abszorbens, tapadásgátló és viszkozitásnövelő (szilárdabbá teszi a termék állagát). Az agyagokat jelölheti még a "kaolin" a "bentonite" és a "montmorillonite" címke is, mivel a különféle kozmetikai agyagfajták általában ...

Olvass tovább >>

Imidazolidinyl Urea taEWG Kockázat: 5, EWG Adat: Korlátozott

Kémiailag és funkcióban is a diazolidinyl ureához hasonló gombaellenes hatású tartósítószer, ami formaldehidet bocsát ki magából. További info itt.