ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Összetevők - i

Nem szabványos INCI név. Jelentése: jégkék csillám.

Iceland Moss EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Ichthammol EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Azolajpalalepárlási terméke.A CosIng besorolása szerint antimikrobiálisanyag, vagyis segít a bőrön található mikroorganizmusok egyensúlyban tartásában.A Wikipedia információi alapján kénben gazdag összetevő, melyet gyulladásgátló, baktérium- és gombaölő tulajdonsága miatt10-20%-os koncentrácóbanolyanbőrbetegségekkezelésére is gyakorta használnak, mintazekcémaés apikkelysömör.

Nem szabványos INCI név. Sajnos ebből a megnevezésből egyáltalán nem lehet tudni, hogy az összetevő valójában mit takar....

Csillagánizs. A kozmetikumokban gyümölcsének olaját, kivonatát használják. A kivonat illatanyag, az olaj pedig maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) és tonizáló összetevő.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.