ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Összetevők - k

Kaempferia Galanga Root Extract EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

A galanga (a gyömbérhez hasonló növény) gyökerének a kivonata. A növény az egyetlen ma ismert természetes forrása a gyakran használt UVB szűrő összetevőnek, aEthyl Methoxycinnamate-nak, így fényvédő termékekben lakalmazva növeli a termék SPF értékét.Az összetevő napvédő hatásával kapcsolatban az Avon több szabadalommal is rendelkezik. E szerint a szabadalom szerint a hatóanyag eredményesen... tovább >>

Kaffir Lime (Citrus Histrix) Peel Oil EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Az összetevőnek még nincsen leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Kaolin EWG Kockázat: EWG Adat: közepes Komedogén index: Irritatív index:

A kaolin egy agyag szerű ásvány, melyet évszázadok óta használnak a kozmetikumokban elsősorban olajfelszívó, mélytísztító tulajdonsága miatt. Leggyakrabban mélytisztító és zsíros, pattanásos bőrre szánt arcmaszkokban találkozhatunk vele. A kaolin oldhatatlan fehér por, melynek kiváló felszívó tulajdonsága van és így képes a bőrt megtisztítani a felesleges olajtól és kosztól.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.