ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Összetevők - m

Macadamia Integrifolia (Macadamia) Nut Oil eo EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Makadámdió olaj, melyet a kozmetikumokban bőrpuhító (emolliens) anyagként használnak. Elsősorban a száraz bőrre ajánlott természetes növényi olaj.

Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil eo EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A makadámia fa terméséből előállított olaj. Kiváló hidratáló, védi a hajat és a bőrt. Magas arányban tartalmaz esszenciális zsírsavakat (olein sav, palmitolein sav), ezért kiváló helyettesítője állati olajoknak. Hasonlít az emberi bőr faggyú szerkezetéhez. Viszonylag stabil olaj. Elsősorban nehezebb krémekhez és a száraz bőr számára ideális összetevő. (Forrás: Wikipédia)

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.