ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Összetevők - o

O-Aminophenol EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Az összetevőnek még nincsen leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

Ocimum Basilicum EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Egy bazsalikum féle kivonata. A kozmetikumokban levelének és virágának a kivonatát és a bazsalikum olaját is használják. A CosIng a növény legtöbb részét tonizáló, maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) és illatanyagnak kategorizálja.

Ocimum Basilicum (Sweet Basil) Extract i EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Egybazsalikum félekivonata.Jellegzetes illata gazdag illóolaj tartalmának tulajdonítható.Az EWGa növényt bőrkondícionáló összetevőnekés illatanyagnak kategorizálja.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.