ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Összetevők - p

PABA f EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

A para-amino-benzoesav azaz PABA (4-aminobenzoesav) egy vízben oldódó aminosav.Külsőleg alkalmazva védazUVsugárzás ellen, ezért sokáig napvédőkben használták, viszont a 90'es években kiderült, hogy allergiás reakciókatokozhat és rákkeltő hatású, ezért manapság már nem jellemző a kozmetikumokban.

Padina Pavonica Thallus Extract EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Az Atlanti-Óceánban és a Földközi-Tengerben élő barnamoszat féle kivonata. Általában az algakivonatok sűrítőszerek, vízmegkötő anyagok vagy antioxidánsok, ez a konkrét barnamosztat kivonat viszont állítólag védi a bőrt a környezeti szennyeződésektől és javítja a bőr ellenállóképességét.

Paeonia Albiflora Root Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Egy hagyományos kínai orvoslásban használt gyógynövénynek, akínai bazsarózsa gyökerének akivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionálóhatású összetevő. Valószínűleg depigmentáló hatással van a bőrre. A helpmeoutDOCinformációi szerintaz összetevő magas tannin tartalma révén védi a bőrt és felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.