ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Lauroyl Lysine

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kókuszolajból készülő aminosav származék, melyet a kozmetikumokban elsősorban bőr- és a haj-kondicionáló tulajdonsága miatt használnak. Előnye, hogy magas hőmérsékleten is stabil maradt. Néhány tanulmény azt is kimutatta, hogy az összetevő gátolja a reprodukcióját a herpeszvírusnak. Az összetevővel leggyakrabban por állagú sminktermékekben (púderekben, bronzsítókban, szemhéjfestékekben) találkozhatunk.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.