ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Magnesium Carbonate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A Magnesium-Carbonate egy fehér, szobahőmérsékleten szilárd anyag, mely a természetben is megtalálható. Töltőanyagként  a műanyagiparban, papíriparban, festékiparban és a  gumiiparban is felhasználják. A kozmetikumokban elsősorban a púderekben találkozhatunk vele. A töltőanyag funkción kívül a CosIng szerint még átlátszatlanné tevő és nedvszívó tulajdonsága is van.  A magnéziumkarbonátok veszélytelennek számítanak.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.