ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Mandelic Acid

Funkciók:

Kémiai hámlasztó

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Keserű mandulából származó gyengédnek számító alfa-hidroxi sav (AHA) féle, ami a többi AHA savhoz hasonlóan gyengéden hámalsztja a bőr felszínét, így hatásosan kezeli a pattanások visszamaradó nyomait, és segít elhalványítani a bőrön ottmaradó sötét foltokat. Az AHA-k közötti különleges tulajdonsága, hogy antibakteriális hatása is van, és 5% és 10%-os mennyiségben is hatásos lehet a pattanások kezelésében (forás). Jó tudni még azt is, hogy a mandulasav fényérzékeny, így csak nem átlátszó csomagolásban lévő kozmetikumban van hatása.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.