ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Pterocarpus Marsupium Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

kelet-indiai kinofa kivonata, mely az ajurvédában használatos gyógynövény. A növény levelének, törzsének és a virágának kivonatát is használják. A törzs kivonata szövetösszehúzó és gyulladás csökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint hatásos összetevő a cukorbetegség ellen is. A CosIng az összetevőt egyszerűen bőrjavító anyagként kategorizálja.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.