ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Sodium Cetearyl Sulfate

Funkciók:

Tisztítószer

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Elsősorban kókuszdióból származó detergens. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztító, habképző, és felületaktív (segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát) hatású összetevő. Paula Begoun szerint igen kíméletes és egyben hatékony összetevő.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.