ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Stearyl Heptanoate

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(4 - magas)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Stearil alkohol és heptánsav észtere, melyet emollient, azaz bőrpuhító anyagként használnak a kozmetikumokban. A wikipédia szerint leggyakrabban szemceruzákban találkozhatunk az összetevővel.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.