KRÉMKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

ALettah

adatok

7285 pontRegisztráció dátuma: 2015. december 18.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 25-34

7285 pontRegisztráció dátuma: 2015. december 18.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 25-34

326 VÉLEMÉNY

Maybelline The Colossal Volum'Express Szempillaspirál

Maybelline The Colossal Volum'Express Szempillaspirál
2017. szeptember 13.

Reklámba illő volt a megismerkedésem ezzel a spirállal. Buliba készülök egy régi, nálam sokkal extravagánsabb, nőiesebb és menőbb barátnőmmel. A kis Essence spirálommal próbálok épp valami pillaszerűségeket varázsolni magamnak, mikor berobog a barátosné, és teljes ledöbbenéssel felkiált:
- Az meg mi a sz.r?
- Öööö...szempillaspirál?
- Fenét. Maybelline Colossalra van szükséged. - jelentette ki ellentmondást nem tűrően, majd leültetett, és kezdte is festeni a szemem az általa elfogadható spirállal. Nyilván a tehnikája is jobb, mint az enyém, de az eredményen én is meglepődtem - hosszú, látható, fekete pilláim lettek, amiket igézően lehet rezegtetni. Az egész éjszakás bulit is bírta, sajnos én kevésbé, de ez nem a Maybelline hibája.
Másnap vert seregként elballagtam egy drogériába, és beszereztem életem első Maybelline Colossalját.

Gres Cabotine Green Summer EDT

Gres Cabotine Green Summer EDT
2017. szeptember 13.

Ő a harmadik Gres illatom, és a rajongásom a ház iránt töretlen! Ismét sikerült egy nagyon különleges, egyedi, remek kis illattal előrukkoljanak, ismét csak potom pénzért. A csomagolás a már ismerős Cabotine, én bájosnak találom őket a masszív műanyag virágkupakkal és a kis kézigránát üveggel. A zöld színe miatt nagyon hasonlít az anyaillatra, és néhány jegyében is beköszön az ős-Cabotine, de ez egy annál sokkal frissebb, lágyabb, viselhetőbb illat. Abszolút zöld illat, frissen vágott fű, cédrus és moha, kevés citrussal keverve. Megkockáztatom, hogy akár uniszexnek is elmenne. Nagyon tetszik benne, hogy a citrusok nem dominánsak, hanem csak a háttérben húzódnak meg lágyan - a legtöbb nyári illat egy citrombomba, és ez a kis zöld üdítőan mást hoz.
A tartóssága picit gyengébb az Eau Vivide-omnál, de így is jó néhány órán át érezhető.
Örömmel fogom viselni a nyár folyamán.
Ismét öt csillagot kell adnom, és menthetetlenül rajongok Grésékért. Ez a ház több figyelmet érdemel!

Anew Vitale Nappali Krém SPF25 UVA/UVB-szűrővel

Anew Vitale Nappali Krém SPF25 UVA/UVB-szűrővel
2017. augusztus 20.

Mintát kaptam belőle az avondílertől, utazás alkalmával fel is használtam. Mivel nagyon kevés is elég belőle, a kis adag 3 felvitelre volt elég. Gyorsan beszívódik, kellemes, bár picit túl erős illata van. Három nap alatt problámát nem okozott, ha nem lennék eljegyezve a megszokott dermatokozmetikumjaimmal, akár még meg is venném.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.