KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

alycethetyger

adatok

2680 pontRegisztráció dátuma: 2014. január 6.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 18-24

2680 pontRegisztráció dátuma: 2014. január 6.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 18-24

Krémmániás adás-vevés

Krémmániás eladó: 1 eladás Megnézem
Krémmániás vevő: 1 vétel
  (1 vélemény)
Megnézem

129 VÉLEMÉNY

L'Artisan Tea for Two

L'Artisan Tea for Two
2017. december 7.

Már egy pár hete itt van nálam egy 10 ml-s üvegcse, gondoltam hagyom érni az élményt egy picit, mielőtt megírom Róla a szent igét.

Csodálatos élmény Vele az ősz, és (már) a tél is. És igen, direkte személyesítem meg, nekem Ő egy saját személyiséggel létező, külön lény, egy olyan világból, amibe - ha jó időben élek - én magam is szerettem volna eljutni - amikor Őt viselem, ebbe egy kicsit belekóstohatok.

Mi is ez a világ?

Egy csodálatos időutazás a 19. század fordulójának Brit Birodalmába, a füstös londoni utcákra, a kisvárosi angol teaházakba, a Korona Ékkövéről hozott teák és fűszerek karácsonyi vásárába. Az angol kisasszonyok szalonjaiba, a dohos könyvtárakba, a macskaköveken koppanó úri léptekbe.

Fokozhatnám, de nem fogom, aki találkozott Vele tudja.

Mézes Earl Grey és dohányfüst.
Miközben bőrfotelből nézem a hóesést,
A forralt bor békésen rotyog a szomszéd konyhában.

Nyugalom. Előkelőség. Stílus.

Zseniális, utánozhatatlan és egyedi. Szagolgatása nagyon nagyon súlyos függőséget gerjeszt, viselése annál nehezebb - én nagyon nagy tisztelettel bánok minden cseppjével!

J by Jennifer Aniston

J by Jennifer Aniston
2017. december 7.

Masszív Jóbarátok rajongóként és Jennifer tisztelőjeként hihetetenül kíváncsi voltam a művésznő parfümjeire, ezért (ha nem is hajtóvadászaton, de) úton-útfélen bőszen kerestem, míg végül Osztrákiában meg nem találtam egy Bipa üzletben, circa 15 ropogós euróért.

Tingli-tangli, vaniliafagyis, tompított fás-gyengécske virágos, mindennapi illat. Nem megy messze a bőrtől, egy fél óra után pedig teljesen elhanyagolható a hatósugara. Nem számítottam sokra, de ennél azért egy leheletnyivel többet vártam, mert amúgy nagyon kellemes, de ha nem vagy a vőlegényem, holtbiztos, hogy soha nem fogod rajtam érezni.

Lusta, összebújós szombat délutánokra tökéletes lesz, de jövőre megpróbálom melegben is, hátha úgy jobban mutatja az arcát.

UI: kell neki a mínuszos hőmérséklet, hogy jó legyen - lehető legnagyobb megdöbbenésemre 3-4 óra tartósságot kezdett villogtatni az elmúlt napokban. Ötöst neki!

Pro tipp: valamilyen elmezavarodott pillanatomban retegeltem D&G Light Blue-val. Isteni!

Lovely K-Lips

Lovely K-Lips
2017. december 6.

2017.május
Jó ideje megvan már a Neutral Beauty árnyalat ebből a termékből és nagyon sokszor használom is, nagyobb részt elégedetten. Nagyon örülök annak, hogy egy pénztárcabarát verzió is született a Kardashian-féle lippie-kkel szemben, ugyanis akármennyire is szépek azok, egy fillérrel nem tömném tovább a vagyonát az említett klánnak, elvből.

Ez a termék nagyon szép, egyáltalán nem ragadós, szép matt finissel, talán egyetlen hibája az, hogy szárít, ezért mindennapos használatra soha nem fognám be. Szeretem, és szemezek a Milky Brown-al is, biztosan fogok még beszerezni mind a kettő árnyalatból.

2017 december
Most fogyott ki a Neutral Beauty, alkalmankénti használattal, ezért leváltottam a Milky Brown-ra. Szuper döntés volt: a formula mintha jobb lenne, mint az előzőnél, sokkal szebb a fedés, a tartósság, még a kopás is jobban néz ki.. a szín meg csak ráadás, gyönyörű rezesbarna árnyalata van.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.