KRÉMKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

bfly99

adatok

290 pontRegisztráció dátuma: 2017. február 7.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 18-24

290 pontRegisztráció dátuma: 2017. február 7.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 18-24

8 VÉLEMÉNY

Catrice HD Liquid Coverage Alapozó

Catrice HD Liquid Coverage Alapozó
2017. április 22.

Nagy várakozásokkal vágtam bele az alapozó használatába a megszámlálhatatlan dicsérő kommentár és az ezzel együtt megannyi sminkes-és csajos jellegű csoport felhasználóitól és Youtuberek részéről felém ömlő hype hatására, azonban nekem speciel kissé csalódást okozott.

Pozitívuma, hogy végre valahára egy olyan termék ez, amely az én hófehér bőrömmel maximálisan passzol. A túl sárgás, illetve túlságosan sötétnek bizonyuló silány magyar drogériás alapozófelhozatal évekig keserítette meg az életemet, hiszen ugyan nem arcpirítóan feltűnő módon, de kissé elütöttek az alapozók a bőröm színétől, hiába a legvilágosabb árnyalatot választottam minden adandó alkalommal. Ez az alapozó viszont tökéletes párosítás, HURRÁ!
Ezen felül még a tartósságát méltatnám, hiszen az én csalfa, alapozókat általában elutasító bőrömről 6-8 óra után sem tűnik el, és ez őszintén meglepett.
A fedése is kiemelkedő drogériás berkekben, közepesnél erősebbnek ítélném, én szintén nagyon meglepődtem ezen és a tartósságán pedig kiváltképp. Szóval, e téren hatalmas piros pont jár a Catricenek!

A termék alkalmazása: A pipettás kiszerelést tudom értelmezni, mivel ennek köszönhetően még precízebben lehet adagolni a terméket, nekem viszont a pipetta és a termék folyóssága, vizenyőssége nem a legmegfelelőbb párosítás, számomra a pumpás verzió kevésbé körülményes, így inkább azt preferálnám. Álmos hajnali órákon igencsak ügyesnek kell lennem ahhoz, hogy ne kenjem össze magam az alapozóval, ehhez viszont olykor nem voltam elég éber. Ebelin típusú, éllel rendelkező, rózsaszín, nedves sminkzivaccsal találom a legjobbnak a felvitelét a kevésbé maszk-jellegű hatás elérése tekintetében.

A gondok: A termék hátulütői már az első használatnál is feltűntek: számomra nem ad elég kellemes bőrképet, túlságosan kiadja a pórusokat. Amikor felkentem, a 23 éves, normál, nem kifejezetten problémás arcbőrömet hirtelen 33 éves, öregedő arcbőrnek láttam a tükörben. Ilyen tapasztalatban pedig még nem volt részem alapozás terén, így ez elég kellemetlenül érintett. Mivel a termék egyéb tulajdonságaival meg voltam elégedve, így nem akartam kísérletezgetés nélkül csak úgy mellőzni. Elkezdtem tehát nagyobb gondot fordítani a hidratálásra és komolyabb krémeket tettem alá alapként, így viszont túl nehéz érzetűvé vált a bőröm. A végkifejlet az lett, hogy beruháztam a Catrice Prime And Fine Beautifying Primerébe. Ezzel a primerrel talán-talán elmegy az összkép, de olykor még így is észreveszem a pórusokat kiadó, pikkelyes, öregítő hatást. Számomra ez egy arcul csapó meglepetés volt, hiszen használtam már mattító hatású alapozót, de ilyen mértékben póruskiadó, pikkelyes hatást még egyik sem produkált kellő mértékű primerezés mellett. Az igazán problémás, száraz bőrűek fogalmam sincs, hogy használják ezt az alapozót efféle kellemetlenségek nélkül. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy én az átlagnál szakavatottabb, szigorúbb, perfekcionista tekintettel szemlélem a sminkhasználatomat. Tehát ami másnak legalább szódával elmegy, az nálam már égető hibának számít. Ezért az árért nem szabad csodát várni, ahhoz képest viszont igencsak jól teljesít ez az alapozó.

Összességében tehát azt hiszem, nekem ez a fedés és mattítás túlságosan erős, viszont az alapozó tartósságát túlságosan szeretem. Ezelőtt a Max Factor Facefinity alapozóját használtam, és az ugyan nem volt mattító hatású, de gyönyörű, egyenletes bőrképet adott, azonban nem volt ilyen tartós. A tartósság viszont nálam alapvető prioritás és ennek hiányára borzalmasan érzékeny vagyok. Kíváncsi vagyok, nyáron hogyan fog muzsikálni a Catrice HD mattító hatása, hiszen úgy érzem, erre szükségem van ebben az időszakban. Viszont ha nem válik be, akkor levonhatom azt a következtetést, hogy nem valóak nekem a mattító, az átlagnál magasabb fedésű alapozók.

Dior Hypnotic Poison EDP

Dior Hypnotic Poison EDP
2017. április 21.

Sokáig vándoroltam Douglasról Douglasra, mielőtt megtaláltam volna ezt az illatot. Elsöprő szerelemnek éreztem a Dior Poison parfümcsaládot, több "testvérkét" is szívesen a magaménak tudnék. Ezzel az EDP-vel azonban nem vagyok teljesen megelégedve. A tartóssága ugyan kiváló, amely számomra talán a lehető legsarkalatosabb pont parfümvásárlásnál, hiszen ha nem kellően tartós egy parfüm, akkor úgy érzem, hiába vesztegettem a zöldhasúimat egy hatástalan löttyre. E téren valóban nincs a Poisonre panasz, azonban körülbelül egy nyár után a füstösen vaníliás, sejtelmes szerelem-elixír átváltozott a Coca Cola illatának teljes másává :D Efölött a mai napig nem tudok napirendre térni :D Fogalmam sincs, minek köszönhető ez, hiszen a parfümöt kifejezetten nagy becsben tartom és minden körülmények között hűvös, árnyékos helyen tárolom, nehogy napfény érje. Viszont az óvintézkedéseim ellenére valami mégiscsak történhetett vele, és azóta, mikor előveszem, rögtön a kólára asszociálok, ez pedig a legkevésbé sem szexi az én olvasatomban :/ Az vigasztal, hogy a környezetem szerint jól áll nekem ez az illat. Tehát ősszel két lábon járó, mobil kólatartályként élem meg a dolgos hétköznapokat, mivel az árából adódóan pazarlásnak élném meg, ha nem használnám. :D Legalább a szürke hétköznapokon is adok a luxus-életérzetnek, ami nem is olyan ördögtől valóan rossz dolog. Éljen Christian Dior! :D

Britney Spears Curious

Britney Spears Curious
2017. április 21.

Számomra ez a parfüm olyan, mintha Schauma sampont öntenék magamra, iszonyat nagy csalódás. Bár ez már burkolt sértés a Schauma samponok illata szempontjából. :D

Semmi különlegesség nincs benne, ami emlékezetessé tenné. A Fragranticás kommentek eléggé méltatták, így ezek által felvértezve indultam meg nagy csinnadrattával a drogériás, karácsonyi leárazásokra, gondolván, most kötök egy jó dealt. Édes jó Istenem, bár ne tettem volna! Ez a szappanos, gyermeklányos illatkategória nagyon nem én vagyok. Számomra ez még alváshoz is kevés. :/ Bárcsak kuporgattam volna még azt a kis pénzt és vásároltam volna valami jobbat, valami előkelőbbet! Momentán azt sem tudom, hová dugtam el. Olyannyira a parfümkollekcióm mélyére került hogy az már művészet! Mondhatnám erre, hogy parfümök terén sokszor igaz az, hogy olcsó húsnak szappan-illatú a leve. :D

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.