KRÉMKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Blackbird

adatok

9335 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

9335 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

Krémmániás adás-vevés

Krémmániás eladó: 5 eladás
  (4 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 43 vétel
  (40 vélemény)
Megnézem

265 VÉLEMÉNY

Orto Parisi Seminalis

Orto Parisi Seminalis
2017. július 22.

Édeskés, krémes, tejes.,meleg illat.Kitűnő , felháborító :) marketinggel. Ha magát az illatot szagolom, akkor egy jól kitalált édeskés, lágy,hamar bőrbe ivódó illat,amiről lehet érezni,hogy finomra van hangolva.A marketingje alapján az ember várna valami nagy durranást..de ennek csak füstje van,sajnos .A szöveg,hogy ondó,meg merészség,meg vágy,meg nyers szexualitás..ugyan..max. 11 éveseknél,akik a Barbie-juk mellett így képzelik..
Kár, mert a trash marketing nélkül egy klassz történet lenne,valami,ami kacér,ami mindezek mellett komfortos és minőségi érzetet kelt.Így viszont kínos. Sajnos semmitmondó illat, nagyon véleményezni sem lehet,annyira semmilyen.
De legalább tart tizenórát.Nagyvonalú leszek,

Byredo Mojave Ghost

Byredo Mojave Ghost
2017. július 19.

Ibolyás , púderes, lágy illat,ami valamitől selymesen hűvösnek tűnik. Körte ugyan nincs benne,de én érzem. Nagyon lágy,finom illat, engem a Dans Tes Bras-ra is emlékeztet valahol,talán karakterében, nem is tudom.Valahogy annyira egyensúlyozós illat, hogy nehéz véleményt formálni.Kicsit több merészséggel egy nagyon izgalmas illat lehetne, így marad a problémamentes komfortillat kategória. Közepes hatósugarú ,tartós, olyan minden alkalomra megfelelő tavaszi-nyári illat. Kár.

Frederic Malle Superstitious

Frederic Malle Superstitious
2017. július 16.


Frederic Malle ismét nagyot húzott. 2017-ben volt mersze kiadni egy aldehides virágillatot.Nem trendi,nem előremutató, nem a szűk sznob rétegnek készült,hanem hagyta,hogy Ropion elengedje a kezét, Alber Elbaz melléállt,megdizájnolta, megjelent a parfümporondon. És pont. Az aldehides virágillat high fashion verziója. Vagy inkább az időtlen, örök stílusé. Ha nagyon lebutítva mesélném el,akkor egy aldehides illat, ami gyönyörű jázminba fordul úgy,hogy végig van egy aldehid alapja.Egy kis vetiver teker a történeten-én neki tulajdonítom,hogy izgalom, és végtelen modernitás került az üvegbe- , és pacsuli melegíti át, a rózsa nagy játékos benne. Rajtam jön-megy, csak egy rózsaszellő, a férfimon gyönyörű rózsás aldehidillat. Semmi nőiesség,hanem hűs, tiszta fejű,elegáns,kimért , okos decens vágy. Ami torkoll,amibe torkoll..Hűvös, tizenórán át tartó illat.Maga Greta Garbo. Vagy inkább Garbo és Dietrich együtt. Amiről pletykák szárnyalnak. Ami vonz, ami borzolja a kedélyeket.

A legritkább alkalmak egyike,hogy felfújok egy illatot,és viszem is. Igaz,meg voltam győződve arról,hogy megveszem,pedig nem szagoltam még. Megbabonázott... Felfújtam, felragyogtam,megvettem.Másnap reggelre extázis,ami azóta is tart.Ad egyfajta időn és téren átnyúló nyugalmat ,magabiztosságot, minden létező formában megjelenő melankolikus vágyat. Szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni

Volt pár hűvösebb nap a nyárban, nappal is max. 23, éjjel meg tizenfokok. Az aldehid tartja magát rendületlenül,viszont a rózsa is gyönyörűen előbújt. Kíváncsi vagyok,hogy az ősz,meg majd a tél mit hoz még ki belőle. Nagy játékos, az biztos.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.