KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Blackbird

adatok

14655 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

14655 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

Krémmániás adás-vevés

Krémmániás eladó: 20 eladás
  (14 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 45 vétel
  (43 vélemény)
Megnézem

375 VÉLEMÉNY

MDCI Parfums Cio Cio San

MDCI Parfums Cio Cio San
2018. június 4.

Üde, mértéktartó , kissé citrusos, teás illat.Bájos, de nem kislányos, semmi csacskaság, ez egy patikamérlegen alkotott, nagyon vonalak közé szorított illat, semmi játékosságot nem érzek ki belőle. Komfortos, a titokzatosságot hiányolom belőle, nekem cseresznyevirágzás, de az európai turistáknak eladva. A leszáradásában bezöldül rajtam (?) , onnan lesz érdekes .Cédrus és valami zöld, háát,ha innen indulna,vagy szívjegy lenne..mmm. Belegondolva a személytelenségébe, lehet ez a fricska - kivéve,ha én magyarázom bele- , Cso-cso-szan (Puccini-hősnője, egy gésa a Pillangókisasszonyban ) , a gésa ,mint fogalom, mint életforma ,és ezt kapja el az illat. Aki szerepet játszik,aki beolvad a többiek közé, aki rituálék szerint éli az életét, közben meg dübörög a bőre alatt az élet, a vágyak,a szemilyéség , de ezek nem kerülnek felszínre soha. 4-6 órát tartó, meglehetősen visszafogott illat. Cecile Zarokian az orr az illat mögött.

L'Artisan Parfumeur Haute Voltige

L'Artisan Parfumeur Haute Voltige
2018. május 30.

Gránátalmás, grapefruitos nyitány -bár azt állítják,ebben egy csepp grapefruit sincs, de nekem..-, a bors nem erős, viszont nagyon frissé, üdévé teszi. Érezni a borókabogyót, némi fás jegyeket, a tölgymohát.Van benne fenyő is, meg egy harmatgyenge virágos illat-gondolom a pünkösdi rózsa lenne, de én nem ismerem fel-, és alatta valami gyantás illatjegy dübörög,szintén nem beazonosítható nekem. Nem nagyon jutok vele dűlőre,hogy őszinte legyek. A tavaszt is idézi ,meg a verőfényes karácsony reggeleket,amikor a fát már a lakásba vittük,de még összekötve, a sarokban várja a sorsát. Közben meg az első, hóolvadás utáni tavaszi sétát a kiserdőben,ahol csak a fenyők tartották meg a leveleiket, a többiek még alszanak. Nincs túlkomplikálva, közepes szillázsú, hétköznapra teljesen korrekt illat. Csak egy illat ne legyen korrekt, egy illat üssön meg, kapjam fel a fejem, legyen benne csavar, bármennyire is szolid .

Etat Libre d'Orange Don't Get Me Wrong Baby

Etat Libre d'Orange Don't Get Me Wrong Baby
2018. május 25.

Gyöngyvirággal erősített fehérvirág-özönnel nyit, jázminnal, narancsvirággal. Szépen kúszik be az animális alap, az aldehid tényleg gyönyörű benne. Nagyon finom, lányos , tiszta illat, aztán jön a feketeleves, legalábbis nekem. Édesedik, a mályvacukorka és a kakaó kiüti teljesen .Pillanatok alatt válik nagyon szellőssé-csak sajnos kakaós,mályvacukros szellővé-, az aldehid és a gyöngyvirág próbálja ellensúlyozni, a narancsvirág meg felüdíteni,de valahogy az egyensúly túl kényes, megbízhatatlan. Nos, nincs mit szépíteni,nem a legsikerültebb ELDO,az biztos.
Az orr Antoine Maisondieu ,akinek ennél klasszisokkal jobb illatokat is köszönhetünk

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.