KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Blackbird

adatok

10825 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

10825 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

Krémmániás adás-vevés

Krémmániás eladó: 8 eladás
  (6 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 44 vétel
  (41 vélemény)
Megnézem

298 VÉLEMÉNY

Serge Lutens Santal Majuscule

Serge Lutens Santal Majuscule
2017. november 10.

Lutens kevés olyan kreációinak egyike,amivel nem tudok mit kezdeni.De még gyűjteményes szinten sem .Kakaós, ami nekem a mumusom. És nem elég,hogy nem barátkozunk, még tényleg éles is,nincs elkerekítve a történet...Éreztem már jól működő bőrön, de valahogy diszharmonikus maradt..Szantál és kakaó -egyik sem vonz-, de nem lüktetnek együtt, nem is simulnak össze. Rózsa meg a távolban valahol..Szívfájdalom,de...

Hermès Twilly D'hermès EDP

Hermès Twilly D'hermès EDP
2017. november 4.

Pikáns, gyömbéres tubarózsa. Hermés megcélozta a fiatalokat, és milyen jól tette! Nem egy korszakalkotó illat,ez igaz, de nem baltával faragták,ez egy kifinomult, nem túl bonyolult, könnyedén viselhető ujjgyakorlat. Hermés illatai valahol a senkiföldje- pláne ma, amikor a mainstream illatok legtöbbje elnagyolt és összecsapott- a niche és drogériákban kapható illatok között.Az illatai alaphangon egy jóval kifinomultabb, és némileg idősebb- korosztályt céloznak meg,akiknek nem probléma ,ha egy parfüm nem filléres,nem olcsó. Nem tetszés,vagy nemtetszés a kérdés,hanem ,hogy a designon kívül feccoltak-e pénzt,és energiát másba is? És itt igen , abszolút azt gondolom, hogy igen. Nem egy elrettentően elvarázsolt,vagy túlgondolt illat, a csomagolása ötletes, nem erőltetett, az illat maga is friss, játékos, szerethető, átgondolt,és nem egy cukorba fojtott gejl valami,amit egy színésznő -életérzés ad el. Szerintem több,mint becsülendő,hogy bátrak és elegánsak voltak polcra tenni ma ezt az illatot.
Szépen bontakozik ki, nem lehet belefojtani az egész bkv vonalat,..
Ízlésesen összerakott illat, egy nagyon kifinomult szantálos kifutással.
4 csillag lenne, ha nem törne utat a közönséges illatok tengernyi üvegében.Így meg 5. Hajrá ,ötletek! Hajrá igényesség!

MAC Rossy de Palma Powder Blush

MAC Rossy de Palma Powder Blush
2017. november 4.

Red Envy, szintén. Első látásra meghökkentően erőteljes piros szín - na jó, a meghökkentő az benne,hogy a meghökkentő-különleges-gyönyörű Rossy de Palma-n kívül más is használhatná...-, pedig egy jól használható pirosító.Szeliger ezúttal is megadta a pontos tudnivalókat, én csak helyeselni tudok :)
Közelről aprócsillámos, távolról matt,de mégis van valami fénye..Erőtejesen pigmentált, jól építhető, álomszép darab.Mac-vonalon az egyik legigényesebb,amivel volt szerencsém találkozni. A csomagolása szupercool, táskába csak azért nem dobnám,hogy ne sérüljön a grafika ...Ehhez tényleg járt volna egy bársonytok.
Éjkék.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.