KRÉMKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Bundesfrau

adatok

200 pontRegisztráció dátuma: 2012. augusztus 4.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 25-34

200 pontRegisztráció dátuma: 2012. augusztus 4.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 25-34

12 VÉLEMÉNY

I Heart Makeup I ♥ Chocolate Pink Fizz Szemhéjpúder Paletta

I Heart Makeup I ♥ Chocolate Pink Fizz Szemhéjpúder Paletta
2017. szeptember 12.

Egyedül a csomagolásért érdemelne több csillagot, ami műanyag létére masszívnak tűnik. De ez sem tudja ellensúlyozni azt, hogy a pigmentáltsága konkrétan nulla. A swatchok szinte láthatatlanok maradtak a kezemen és a színek sem olyanok voltak már a bőrön, mint a palettában. Nagyon sajnálom, ha csak egy középkategóriás drogériás szemhéjpúder minőségét elérné, megvásároltam volna. Így ott maradt az üzletben.

Ebelin Professional Präzisions Make-Up Blender

Ebelin Professional Präzisions Make-Up Blender
2017. május 8.

Karácsonyra, ajándékba kaptam a legjobb barátnőmtől (BFLY99) és immár azok közé a termékek közé tartozik, amikről nem tudnék lemondani, ezért pedig örökre hálás leszek neki. Ez nálam A sminkszivacs, ami túlzás nélkül megváltoztatta az életemet.
Korábban éveken át ujjal vittem fel az alapozót és akkoriban elégedett voltam a végeredménnyel, de mióta ezt használom a felvitelére, olyan, mintha airbrush-jellegű változtatást hajtanék végre az arcomon. Egységessé teszi az összképet, tényleg csak annyi kerül általa az arcomra az alapozóból, amennyit szükségesnek tartok. Anyagánál fogva bizonyos mennyiséget elnyel a rá kinyomott alapozóból, de ezt csak pozitívumnak tartom, mert így tényleg nem fordul elő, hogy annyi alapozó kerüljön a fejemre, ami már maszkos hatást eredményezne.
Az alapozót általában a laposabb felével viszem fel, pöttyönként eloszlatva, majd a csúcsos felével dolgozom el. A kialakítása számomra tökéletes, szerintem ez sokkal jobb verzió, mint a sima, hegyesvégű beauty blender. (Azt is szívesen kipróbálnám, de most már kétlem, hogy többet tudna számomra nyújtani, mint ez a kétvégű, többfunkciós kis csoda. Ráadásul ennek az ára is sokkal kedvezőbb.)
Alkalmazása során nálam a vizes állapotú alapozófelvitel vált be. Minden használat után kimosom, eddig ügyeltem rá, hogy ne legyenek rajta sérülések, mégis megtörtént rajta az első beszakadás a 3 hónapos használathoz közeledve. Ettől függetlenül, bár keletkeztek rajta még repedések, nem kellett még kidobnom, így lassan fél éves használatáról számolhatok be.
Összességében, a sminkelésem minőségét a korábbi megfelelő állapothoz képest is nagyban fejlesztette, a segítségével nagyon szép eredményt tudok elérni. Imádom, biztos, hogy újraveszem, de addig is, vigyázok rá, ahogy tudok, s, amíg lehet. :)

Balea Regenbogen Tusfürdő

Balea Regenbogen Tusfürdő
2017. május 8.

Ajándékba kaptam és nagyon elégedett vagyok vele. Elégedettségem fő oka éppen az, amit mások kifogásolnak ezzel a tusfürdővel kapcsolatban. Mégpedig, hogy az illata, az a tömény édes, cukorfelhős illat nem tart túl soká, a bőrömről lemosva már nem is érződik igazán. Szerintem ez pozitívum, mert azért, lássuk be, nem sokan szeretnénk egy ilyen émelyítően édes illat felhőjébe burkolózni, főleg annak tudatában, hogy nem parfümőrök kísérletezhették ki az illatot, nem az illat különlegességére vagy éppen hordhatóságára fektették vélhetően a hangsúlyt. Hanem inkább arra, hogy az egész koncepció cuki, a piacán némiképp újító és kedves legyen. Ezt pedig, úgy gondolom, sikerült is elérni, a tubus feltűnő és jó érzés ránézni.
A kis egyszarvú nagyon aranyos rajta, s az új széria, a dinós rajzai sem ellenszenvesek számomra, úgyhogy alighanem azt is beszerzem majd.
A magyar marketingszöveg pedig zseniális és hű maradt a német leíráshoz, ami szintén pluszpont. :)

Ár-érték arányban szerintem kiváló. Amit ígér, azt betartja, annál viszont nem érdemes többet várni tőle, mint ami ennyi pénzért, ebben a kategóriában elvárható. Ha én terveztem volna meg, valószínűleg csillámporral is elláttam volna a matériát, hogy még hűebb legyek a koncepcióhoz, de nem von le semmit az összképből ennek hiánya. :)

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.