KrémMánia profil: Dinorbia
- Regisztráció dátuma: 2012. június 16.
- Bőrtípus: Kombinált
- Bőrprobléma: Pattanások (acne)
- Korcsoport: 18-24
- Krémmániás 565 pont
39 Vélemény
Johnson's 24 Hour Moisture
Jó tusi, szeretem csak egy baj van nálam, hogy az illata nem marad meg sokáig a bőrön. Egyébként az eurós boltokban lehet kapni :)
Avon Pretty Fabulous EDT
Elfogyott a Bruno Bananim így új parfüm után néztem. Édeskés, de mégsem túl "vattacukros" illatot kerestem. Erre esett a választásom. Nagyon kellemes viselni. Először gyümölcsös, főleg az almát érzem ki belőle majd átváltozik édeskés illattá. Szerintem igazán tavaszias, vidám illat. Tartósnak is mondható, reggel fújtam és délután 4-kor is érzem az illatot.Az üvegével van bajom egyedül, nekem a Barbis parfümök jutnak eszembe róla, amiket a kisgyerekeknek gyártanak :D
Clean&Clear Blackhead Clearing 2
Nekem bevált. Szeretem mint lemosót, mint maszkot. Nem használom naponta,mert szárító hatású. Amellett, hogy jól tisztít remekül hűsít. Valószínűleg a menthol miatt. Ha előjönnek a kis pattanásocskáim, akkor egyből ezért a termékért nyúlok. Olyankor általában napi 2x is ezt használom. Reggel sima lemosóként, este pedig maszkként (úgy 10-15 percig hagyom fenn). Fellélegzik olyankor a bőröm,érzem hogy teljesen megtisztult. Hámlasztó hatását is kellően érezni és valóban...pár nap alatt rendbe hozza a bőrt. De nem ajánlom minden napi használatra, maximum a nagyon problémás bőrűeknek, mert szárító hatása van hosszú távon. Ennek ellenére jár az 5 pont, hisz ha segítség kell tudom, hogy erre mindig számíthatok! :)