KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

eperjeske

adatok

5020 pontRegisztráció dátuma: 2012. április 27.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54

5020 pontRegisztráció dátuma: 2012. április 27.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54

192 VÉLEMÉNY

Naturissimo Szőlő-Mimóza Flavonoidos Arctej

Naturissimo Szőlő-Mimóza Flavonoidos Arctej
2018. január 8.

A termék maga valószínűleg nagyon jó, de eddig csak kétszer használtam, aztán az idegességtől remegő kézzel félreteszem, és használok mást! Ugyanis ma már nem a képen látható flakonban, hanem tubusban van! Egy kifejezetten híg, tényleg tejszerű folyadék tubusban, amelynek jókora a kiömlő nyílása! Ömlik azon nyomban, ahogy az ember elkezdi kiengedni az anyagot belőle! Nem az első eset, hogy a Biola a kitűnő termékeit alkalmatlan csomagolóanyagba teszi! Mivel így számomra szinte használhatatlan, de legalábbis rémes pazarlás, csak 1 csillag!

Gucci Bloom

Gucci Bloom
2017. december 24.

Keresgélem a tavaszi illatomat, és pár napja ezt szaglásztam meg egy boltban. Kifújtam papírra, és csodás virág illat áradt szét. Hiába küzdöttem, nem sikerült azonosítanom, de itt nézve az összetevőket, a tubarózsa lehetett. Ezen felbuzdulva a csuklómra is fújtam, hátha... Hát, nem! Egyre jobban leült, közönséges, nehéz valami lett belőle! De hazáig legalább kibírtam vele, idegbajt nem kaptam tőle! Ennyike...

Guerlain Idylle

Guerlain Idylle
2017. november 24.

A párom ma szólt, hogy keressek valami illatot, amit karácsonyra megvehetne. Ok, de télre van a hosszú évek óta imádott Samsara, akkor keressünk valamit tavaszra a Guerlain-től. Ma kipróbáltam hát ezt az Idylle-t egy boltban parfum és Eau de Toilette változatban is, először papíron. Nagyon finom volt és tavaszias illat. Majd fújtam egy kicsit a könnyedebb változatból a csuklómra. És vártam a hatást! No, meglett! Alig vártam, hogy hazaérjek, és tudjátok, körömkefés súrolás! Valami légfrissítő szerű rémületté vált, nem idillivé! Nem is értem! Ez is Guerlain?

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.