KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

exhocmomento

adatok

2210 pontRegisztráció dátuma: 2017. december 30.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 18-24

2210 pontRegisztráció dátuma: 2017. december 30.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 18-24

130 VÉLEMÉNY

L'Oreal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Black Szempillaspirál

L'Oreal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Black Szempillaspirál
2018. október 20.

Háááát "meh", sőt talán "nyeh".

Negatívumok: Tapaszt. Nekem nagyon tapasztanak ezek a kis baby rollok. Olyan mintapéldány póklábakat csinál, hogy nagykönyvben lehetne őket mutogatni for ikzámpölnek, de komolyan. Egyszerűen csak csúnya. És így itt nálam megbukott a dolog, még akkor is, ha relatíve több dolog van a pro oldalon, mint a kontrán. Nekem a szétválasztás a fő szempont, és ha az nincs meg, már úszott a jó vélemény. Ezzel az extrém kefével ráadásul nem tudom mennyire lehet az alsó pillasor apróságait kifesteni, én meg sem kíséreltem.

Pozitívumok: Hosszít. Mondhatni hosszít. Valójában azt csinálja, hogy 4-5 szálanként összetapasztással kreál egy-egy nyurga várat, és tádáám, hosszabbnak is tűnnek a pillák. De hát a valóságban csak sorakoznak egymás után az összepacsmagolt, összetapasztott szempillantornyok. A formula viszont baromi tartós, a lerobbanthatatlan kategória. Egyáltalán nem maszatol, pedig még hajat is mostam a viselésekor. És hiába a pára meg az arcomba csorgó víz, pókicáék meg sem mozdultak, plusz semmi pandapaci-effekt. Szóval nem fog. Amikor mégis kezdi feladni, azt inkább minimális potyogással teszi azt. Összefoglalván a formula olyan szinten ráköt a szempillára (meg is keményíti), hogy az előbb veti le magát darabokban, mintsem felolvadjon és összefogja a bőrt. Kétfázisú, olajos lemosóval ellenben viszonylag kevés kínzás árán meg lehet tőle szabadulni. Ja, és nagyon szép mélyfekete.

Lactacyd Oxygen Fresh Intim Mosakodó

Lactacyd Oxygen Fresh Intim Mosakodó
2018. október 16.

Érdekes mennyire megosztóak a vélemények, újabb példa arra, hogy kinek a pap, kinek a paplan. :) Nekem nagyon kellemes kis cuccli ez. Annyira menőek ezek a bubik benne, nem tudok vele betelni. :D Én és ez a túlzott lelkesedésem, na jó, koncentrálok:

A flakonból való kiéneklés tényleg nem egyszerű, de engem valahogy nem bosszant. Lehet később fog.

Ami ezt a bizonyos extra hatást illeti, a lányok már sokféleképpen definiálták előttem. Valószínűleg mindenki szervezete és bőre másképp reagál rá, engem egyáltalán nem csípett, bántott, irritált, allergizált. Abszolút nem is fagyasztott, esetleg hűsítésnek mondanám, de sokkal inkább felpezsdítésnek. Nekem nagyon tetszik ez, mint egy mini női energiatöltet. És az egész energizálás tényleg csak néhány percig tart. Plusz azt mindenképpen hozzátenném, hogy én nem töményen viszem fel, hanem a tenyeremben előbb habot gyártok belőle, és a habbal mosakszom.

Ha hosszútávon is jól viselkedik, nekem újravevős. :)

Lovely Vampire Lashes Szempillaspirál

Lovely Vampire Lashes Szempillaspirál
2018. október 14.

Nem rossz, határozottan nem rossz kis mütyür ez. Nem bántam meg, hogy lőttem egyet (amúgy már szerdai nap az uccsót, brutál felkapott lett) most G-napokon. :)

Ugyanakkor nem tökéletes. Csatlakozom az előttem szólóhoz, ez abszolút nem műszempilla-hatás nekem sem. Ugyanis nem drámai, tömött pillákat csinál, hanem kis természetesen nyújtja őket. Határozottan úgy érzem, hogy a spirál fő profilja a hosszítás, nem pedig a szétválasztás. Egy szakaszban nekem egészen a szemöldökömet érintették a pillák, annyira megemelte. :)

Szétválasztásban nekem sajnos még mindig az Avon Supershock az idol, ahhoz képest ha el nem is bujdoshat, de azért összehúzhatja a kis vámpírvállait. Nem mondom, hogy kegyetlenül tapaszt, de azért nem is olyan "millió pilla" szálas hatás. Ráadásul helyenként (nem mindenhol) valahogy olyan kesze-kusza, összevissza, itt-ott egymásba dőlő; hol jobbra, hol balra hajló pillákat eredményezett. Szóval nem vigyázzállásban sorakoztak.

Maga a kefe elég kis vaskos, bumszli, nehéz vele a szemzugban lévő apróságokat festeni és úgy en bloc nem összekenni a szemhéjat. De a kialakítása szupi, szépen követi a pillák sorát, jól ráfekszik.

A formula viszont tényleg egy csoda, mert nem pereg és jipííí, nem is kenődik. Vagy csak nagyon-nagyon minimálisan fog. Hajlamos viszont kicsit kopni a szempillák végéről. Ellenben nem keményíti meg őket, tényleg puhik, gondolom ebben a jojoba közrejátszik.

1 ÖSSZETEVŐ

Az összetevőnek még nincsen leírása.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.