KRÉMKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Fiorentina

adatok

7495 pontRegisztráció dátuma: 2017. február 27.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: >54

7495 pontRegisztráció dátuma: 2017. február 27.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: >54

Krémmániás adás-vevés

Krémmániás eladó: 3 eladás
  (2 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 17 vétel
  (14 vélemény)
Megnézem

336 VÉLEMÉNY

Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Alapozó SPF25

Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Alapozó SPF25
2017. szeptember 24.

Megérdemelten kapta a sok kitűnő értékelést ez az alapozó, amit most én is erősíteni fogok. Ez a termék is elegáns üveg kiszerelést kapott, amit nem neveznék semmiképp utazóbarátnak és nem árt ezért az óvatosság sem, mert ha leesik, .... az bizony végzetes lehet. Szeretem viszont, hogy pumpás megoldású, így nem okoz gondot, hogy hogyan csalogassuk ki az üvegből az alapozót. Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem ezáltal tovább is szavatos, mivel nem érintkezik a felületén levegővel és nem is kell belenyúlkálni.
Kényelmes viselet, szép finissel, és még ragozhatnám....tőlem is jár az öt csillag, nem is kérdés. Szeretném hinni, hogy az ígért innovatív technológiák hatásáéért is nem mellesleg valóban megéri beruházni rá... Valamit tudnak ezek az okosságok, ha mást nem, a látványt biztosan, ami használat után a tükörből észrevehetően visszaköszön.
Bár most nemrég bontottam fel, és nagyon elégedett vagyok vele, máris izgatja a fantáziámat az új DW Nude alapozó, szívesen kipróbálnám azt is.

The Body Shop Brow & Liner Kit

The Body Shop Brow & Liner Kit
2017. szeptember 24.

Tökéletes termék, nem véletlen, hogy aki eddig hajlandó volt az idejéből néhány percben megemlékezni róla, az egy kivétellel maximális pontot adott. Kell ennél több? A márka saját, hozzávaló ferde ecsete segít a felvitelben, jó beruházás a kettő együtt, véleményem szerint. Aki egyszer is kipróbálja, rájön, hogy megéri néhány percet a szemöldökre is áldozni, kis befektetéssel ápoltabb külső nézhet ránk a tükörből. Ugyanakkor óvakodjunk a túlzásoktól, ez a kis beavatkozás, ha megszalad a festék, képes csak a szemöldökre felhívni a figyelmet...

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II
2017. szeptember 23.

A bőröm "becuppantja", szinte azonnal ezt a szérumot. Nincs ragacsos érzés, csak bababőr, mintha valami láthatatlan, elasztikus anyag vonná be az arcomat. Amikor ezt a szérumot használom, azt vettem észre, hogy a felvitel után szeretem többször is ellenőrizni, végigsimítani az ujjaimmal, érezni a hihetetlen bársonyosságot, amit más termékeknél ritkán tapasztaltam. Kitűnőek azok a natúr olajok is, amit csak ajánlani tudok, de az olaj, az olajos érzéssel jár, ott nincs helye a simogatásnak. Szerencsés vagyok azért, hogy a bőrömhöz jól alkalmazkodnak az EL termékek, vagy fordítva... Bevallom, hogy egyszerűen imádom ez a márkát! Lehet, hogy furcsa kívánság, de azt sem bánnám, ha egyszer zárás után bent felejtenének egy EL üzletben és reggelig mindent kipróbálhatnék! Kicsit azért hiányozna az udvarias kiszolgálás és az eladók szakértelme, ami nem elhanyagolható.
És akkor jöjjön a meglepetés: nem adhatok mást, mint... na jó, hát csakis maximális pontot!

1 ÖSSZETEVŐ

Az összetevőnek még nincsen leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.