KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Firkaltnyul

adatok

85 pontRegisztráció dátuma: 2017. november 8.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 18-24

85 pontRegisztráció dátuma: 2017. november 8.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 18-24

3 VÉLEMÉNY

Garnier Skin Naturals Botanical Cream

Garnier Skin Naturals Botanical Cream
2018. január 13.

Sajnos én leszek az aki nagyon le fogja húzni ezt a krémet. Kezdeném először a krém jó oldalával; nem pattogott ki tőle a bőröm és igazából ennyi. Negatívum; átfénylik hamar tőle az arcom, hámlik/kukacosodik és egyszerűen lepereg a bőrömről, sminkelni így lehetetlen rá és a legrosszabb benne megbüdösödik felvitel után az arcon... Egyszerűen katasztrofálisan büdös lesz! Borzalmas! Mintha romlott lenne. Vettem emiatt egy másik tégelyt kipróbálásra, de azzal is ugyan ez volt a probléma. Szerencse, hogy az első tégelyt 50% kedvezménnyel vettem Joy napokon. Olcsó arcápolót kerestem, hát ez nem vált be.

Pupa Like A Doll Folyékony Alapozó

Pupa Like A Doll Folyékony Alapozó
2017. november 22.

Nagyon szerettem volna szeretni, de egyszerűen nem megy! Akárhogy próbáltam nem lett szerelem. A fedése elég gyenge, de ez még önmagában nem is lenne probléma, ha nem csíkozna. Ecsettel-szivaccsal bármivel viszed fel csíkoz. Nagyon hamar át is fényesedik illetve az enyém 3 hónap után megromlott?! A tetején áll a folyadék és darabos az egész. Talán én fogtam ki rossz darabot, de eddig így gondolom újra venni nem fogom.

Balea Sweet Mango Tuchmaske

Balea Sweet Mango Tuchmaske
2017. november 8.

A maszkkal több problémám is akadt. A formája először is botrányos, sehogy sem akart illeszkedni az arcomra illetve állandóan igazgatni kellett mert elcsúszott. Az illata szinte megfojtott miközben az arcomon volt. Elég erős és tolakodó szaga van. Inkább szag, mint sem illat... A szemem is bántotta a fentléte alatt. Különleges hatást nem vettem észre. Az első egy órában hidratáltnak éreztem az arcom ezért jár a 2 csillag, de utána inkább zsírosnak éreztem. Ilyen árkategóriában lehet jobbat is kapni, nekem ez a véleményem. Lehet csak én vagyok ezekre a dolgokra túl érzékeny, de nekem abszolút nem vált be. Egynek elmegy, de igazából ennyi.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.