Gyalogkakukk
1 ELADÓ KRÉM
52 VÉLEMÉNY
L'Oreal Paris Mega Volume Miss Hippie Szempillaspirál
2019. január 9.
A jelenleg kapható spirálok közül a kedvencem. Mindent csinál: hosszít, dúsít, ível. Nem irritál.
Az egyetlen, ám elég nagy negatívuma, hogy viszonylag hamar elkezd beszáradni, csomóssá válni. Ekkor természetesen pereg is, így a nap közepén már pandásodás van. Emiatt sajna nem kaphatja meg az 5 csillagot.
L'Oreal Paris Volumissime Royale Szempillaspirál
2019. január 9.
Hogy dús pillák, csomók nélkül?!
A kedvenc hippie-m épp kifogyott, így gondoltam most beújítok.
Néhány használat után ezeket tapasztaltam:
Egy rétegben nem sok minden történik. A színe tényleg intenzív fekete. Van némi ívelő és hosszító funkciója is (tényleg nem számottevő), viszont dúsítani nem igazán hajlandó. A második rétegnél megjelennek a csomók, és maszatolás nélkül nem is sikerül felvinni.
Az ide feltöltött kép picit íves/hajlított kefét illusztrál. A valóságban ez nyílegyenes. Irritációt eddig nem okozott.
Összességében nem egy rossz spirál, nem a gagyik közé tartozik, de egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. Ez nem a "wow" kategória.
Szóval hétköznapra elmegy...
Nature Box Mandula Hajbalzsam
Valóban nem rossz kis balzsam. Mondom én, aki már nem kevés cuccot kipróbált a vékony szálú, felül zsírosodó, alul száraz haján.
Tényleg puhít. Fényesebbnek ugyan nem látom az eredményt, de mindenképpen lágyabb érzetet biztosít. Csatlakozom az ajánlók táborába.