KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

judithsmith007

adatok

355 pontRegisztráció dátuma: 2014. február 9.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

355 pontRegisztráció dátuma: 2014. február 9.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

Krémmániás adás-vevés

Krémmániás eladó: 2 eladás Megnézem

10 VÉLEMÉNY

Burberry Body Rose Gold EDP

Burberry Body Rose Gold EDP
2017. október 9.

Valaki máson éreztem ezt az illatot, természetesen ott nyomban meg is tudtam mi lehet ez a finomság. Annyira megtetszett, hogy az első adandó alkalommal meg is vásároltam. Finom, karakteres, elegáns illat, de valahogy mégsem vagyunk egészen kompatibilisek egymással. Csak ritkán nyúlok hozzá, de még sincs szívem túladni rajta.

Avon Life for Her

Avon Life for Her
2016. október 25.

Három napja tesztelem az illatot, most fogyott el a 1,5ml-s minta. Az elején én is valami "többet" vártam az illattól és egy kicsit csalódott voltam. Három nap után azonban azt mondhatom, hogy jól teljesített. Bár nem egy túl domináns illat, mégis egész nap finoman éreztem a jelenlétét. A sálam amit reggelente viseltem a hűvös időben, szépen átvette az illatot, amely még most is kellemesen érezhető. Nekem mindig jelzés értékű, ha valaki a környezetemben megjegyzi, hogy milyen jó az illatom, ez többször is megtörtént. Azt hiszem, mégiscsak beruházok a nagyobb kiszerelésre, mert munkába, a hétköznapokra tökéletes komfort illat lesz.

Gres Lumiere Noire EDP

Gres Lumiere Noire EDP
2016. október 4.

Még karácsonyra leptem meg magam vele. Jó pár hétig a dobozban pihent, még nem akartam hűtlen lenni a régi jól bevált illataimhoz. Aztán csak felbontottam. Vártam a munkahelyemen a hatást, hogy majd a kolléganőim megjegyzik,mi ez az új, finom illat. De nem történt semmi. Ez után emeltem az "adagot", a szokásos mennyiség helyett, annak sokszorosát fújtam magamra. Miért is sajnálnám, van belőle 100ml! A férjem meg is jegyezte, mi ez a reggeli illatfelhő? Mire a munkahelyemre értem, annyira illatoztam amennyire kell. Nem beterítve, elnyomva minden mást, hanem finoman, csak közelről érezhetően. Most már jöttek a pozitív visszajelzések. Ruhán hosszabb ideig megmarad, mint rajtam. Hajra is szoktam fújni, és a nap folyamán egyszer újra fújom, ha jut rá időm. Kellemes, kifinomult illat, de nekem egy kicsit mégis erőtlen, pedig nem szeretem a hivalkodó illatokat, de a Lumiere Noire lehetne egy árnyalattal mégis dominánsabb, már csak a neve miatt is. Az üveg eleganciája tagadhatatlan.
Update: Esős, őszi időben kezd csak igazán élni ez az illat.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.