KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

judithsmith007

adatok

395 pontRegisztráció dátuma: 2014. február 9.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

395 pontRegisztráció dátuma: 2014. február 9.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

Krémmániás adás-vevés

Krémmániás eladó: 4 eladás
  (2 vélemény)
Megnézem

11 VÉLEMÉNY

Chloé Nomade EDP

Chloé Nomade EDP
2018. március 26.

Szóval. A hétvégén kipróbáltam pár újdonságot. A Nomade-ot sajnos csak papírcsíkon, mert már mind a két csuklóm "foglalt" volt. Hát bizony nem tetszett elsőre, sőt másodikra sem. Az a furcsa kesernyés valami bizony túl sok(k) volt. A papírcsíkot letettem az asztalra. Pár óra múlva elsétálva mellette valami elképesztően különleges, EGYEDI, semmihez sem hasonlítható illat csapott meg. Ha ez bőrön is így fog működni, én bizony beruházok egy üvegre, mert nem tucatáru. Megelőlegezem az öt csillagot. Már alig várom a következő lehetőséget a kipróbálásra, most már magamon.

Burberry Body Rose Gold EDP

Burberry Body Rose Gold EDP
2017. október 9.

Valaki máson éreztem ezt az illatot, természetesen ott nyomban meg is tudtam mi lehet ez a finomság. Annyira megtetszett, hogy az első adandó alkalommal meg is vásároltam. Finom, karakteres, elegáns illat, de valahogy mégsem vagyunk egészen kompatibilisek egymással. Csak ritkán nyúlok hozzá, de még sincs szívem túladni rajta.

Avon Life for Her

Avon Life for Her
2016. október 25.

Három napja tesztelem az illatot, most fogyott el a 1,5ml-s minta. Az elején én is valami "többet" vártam az illattól és egy kicsit csalódott voltam. Három nap után azonban azt mondhatom, hogy jól teljesített. Bár nem egy túl domináns illat, mégis egész nap finoman éreztem a jelenlétét. A sálam amit reggelente viseltem a hűvös időben, szépen átvette az illatot, amely még most is kellemesen érezhető. Nekem mindig jelzés értékű, ha valaki a környezetemben megjegyzi, hogy milyen jó az illatom, ez többször is megtörtént. Azt hiszem, mégiscsak beruházok a nagyobb kiszerelésre, mert munkába, a hétköznapokra tökéletes komfort illat lesz.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.