KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Lapo

adatok

9645 pontRegisztráció dátuma: 2016. február 29.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 25-34

9645 pontRegisztráció dátuma: 2016. február 29.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 25-34

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 156 eladás
  (78 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 12 vétel
  (10 vélemény)
Megnézem

230 VÉLEMÉNY

Maison Francis Kurkdjian Grand Soir

Maison Francis Kurkdjian Grand Soir
2018. május 27.

Azt gondolom mindent leírtatok már a hangulatáról, csodás vélemények/írások születtek róla.. élmény olvasni őket..

Maga a parfüm színe, lezárva az arany színű kupakkal szerintem gyönyörű, nagyon szép összhangban van az üvegben rejtőző illattal ami:
- Nyugodtságot sugall, de nem unalmas vagy egyhangú
- Fényűző és előkelő, de nem magamutogató
- Erőteljes és határozott, de nem kiabál
- Tartalmas és mély, de nem elvont

Valamiért az az asszociációm vele kapcsolatban, amikor férfi és nő kapcsolata nem a külvilágnak szól, nem a közösségi oldalakon való posztolás a mérce.. sokkal-sokkal bensőségesebb kapcsolat ez, amikor egymás kezét csak megfogva több érzelem, meghitt közös élmény, egymást felemelő gondolat és finom romantikus pillanatok sokasága jut eszébe mindkét félnek.. csodás és ritka összhang ez, mint maga ez az illat.. ami sajnos kevesek kiváltsága ebben a mai pozőr világban..

Comme Des Garcons Blackpepper

Comme Des Garcons Blackpepper
2018. május 21.

..Blackpepper.. sokat nem gondolkodtak a nevén és kár is lett volna erre több energiát fordítani..mindent elmond ez a nem túl kreatívnak tűnő megnevezés, mindenféle hangzatos fantázia névnél találóbb..
Végtelen sok fekete bors, némi füstösséggel, illetve egy kis eukaliptuszszerű frissességet is érzek benne a fás alapok mellett.. azt hiszem mindent le is írtam róla..nem egy túlbonyolított illat.. és mégis: bitang jó..
Kezdő illatrajongóknak nem ajánlom, illetve.. de, mégis.. kezdjék csak a Blackpepper-el.. legalább lesz viszonyítási alapjuk az egyforma cukormáz parfümök mellett..

Nasomatto Black Afgano

Nasomatto Black Afgano
2018. április 28.

2 fújás erejéig volt alkalmam kipróbálni.. nagyon régóta furdalt a kíváncsiság vele kapcsolatban.

Először is jóval nagyobb brutalitásra számítottam.. valahogy a külleme alapján az illatok gátlástalan alabárdos harcosaként képzeltem, aki mindent és mindenkit leigáz gondolkodás nélkül, akár saját követőit is.. akinek mindegy csak harcoljon..de szerencsére nem ez történt..
Ő pontosan tudja és tartja az előre megtervezett stratégiát, továbbá végtelen figyelemmel van saját harcostársaira. Nem küzd amíg nincs értelme, de ha szükséges elsőként rohan a csatába megnyerni azt.

Az illat minden pillanatában érezni az erőt..sötét, gazdag, komor és mély illatvilág egészen elképesztő minőségben. Érezni rajta, hogy Alessandro Gualtieri sokáig "csiszolta" mire megszületett a végleges kompozíció. Az Amouage Interlude Man egyébként néha felcsillan a leszáradásában..(illetve inkább fordítva..)
Drága.. sőt iszonyat drága illat.. de ez esetben egy kincset kapunk a pénzünkért. 30 ml a világ végéig is elég belőle, főleg ha csak a megfelelő alkalmakra és megfelelő mennyiségben (max 2 fújás) használja az ember. Ellenkező esetben egészen biztosan kihal körülöttünk minden és mindenki.

(Unisex?! khm... Hölgyeken a Black Afgano-t a legperverzebb álmaimban sem szeretném érezni. :D )© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.