KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Lapo

adatok

9295 pontRegisztráció dátuma: 2016. február 29.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 25-34

9295 pontRegisztráció dátuma: 2016. február 29.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 25-34

Krémmániás adás-vevés

Krémmániás eladó: 146 eladás
  (68 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 11 vétel
  (9 vélemény)
Megnézem

229 VÉLEMÉNY

Comme Des Garcons Blackpepper

Comme Des Garcons Blackpepper
2018. május 21.

..Blackpepper.. sokat nem gondolkodtak a nevén és kár is lett volna erre több energiát fordítani..mindent elmond ez a nem túl kreatívnak tűnő megnevezés, mindenféle hangzatos fantázia névnél találóbb..
Végtelen sok fekete bors, némi füstösséggel, illetve egy kis eukaliptuszszerű frissességet is érzek benne a fás alapok mellett.. azt hiszem mindent le is írtam róla..nem egy túlbonyolított illat.. és mégis: bitang jó..
Kezdő illatrajongóknak nem ajánlom, illetve.. de, mégis.. kezdjék csak a Blackpepper-el.. legalább lesz viszonyítási alapjuk az egyforma cukormáz parfümök mellett..

Nasomatto Black Afgano

Nasomatto Black Afgano
2018. április 28.

2 fújás erejéig volt alkalmam kipróbálni.. nagyon régóta furdalt a kíváncsiság vele kapcsolatban.

Először is jóval nagyobb brutalitásra számítottam.. valahogy a külleme alapján az illatok gátlástalan alabárdos harcosaként képzeltem, aki mindent és mindenkit leigáz gondolkodás nélkül, akár saját követőit is.. akinek mindegy csak harcoljon..de szerencsére nem ez történt..
Ő pontosan tudja és tartja az előre megtervezett stratégiát, továbbá végtelen figyelemmel van saját harcostársaira. Nem küzd amíg nincs értelme, de ha szükséges elsőként rohan a csatába megnyerni azt.

Az illat minden pillanatában érezni az erőt..sötét, gazdag, komor és mély illatvilág egészen elképesztő minőségben. Érezni rajta, hogy Alessandro Gualtieri sokáig "csiszolta" mire megszületett a végleges kompozíció. Az Amouage Interlude Man egyébként néha felcsillan a leszáradásában..(illetve inkább fordítva..)
Drága.. sőt iszonyat drága illat.. de ez esetben egy kincset kapunk a pénzünkért. 30 ml a világ végéig is elég belőle, főleg ha csak a megfelelő alkalmakra és megfelelő mennyiségben (max 2 fújás) használja az ember. Ellenkező esetben egészen biztosan kihal körülöttünk minden és mindenki.

(Unisex?! khm... Hölgyeken a Black Afgano-t a legperverzebb álmaimban sem szeretném érezni. :D )Dunhill Icon Racing EDP

Dunhill Icon Racing EDP
2018. április 28.

Nos.. az általam nagyon kedvelt Dunhill Icon sorozat legújabb, nagyreményű tagja pont annyira "RACING" mint az 50 lóerős dízel Clio-m.. merthogy erő nem sok van egyikőjükben sem.

Óriási csalódás minden téren.. a tartóssága negatív rekordot döntött rajtam a maga fél órájával, illetve van ebben egy ellenfele, a néhány ezer Ft-ért kapható 4711 Eau de Cologne (tehát még egyszer: COLOGNE).. de kérem.. ez esetben EDP létére ez botrány, bár végül is, e tulajdonságára vonatkozóan látok némi párhuzamot a neve és az illat elillanásának gyorsasága között.. bár gyanítom nem ezt szerették volna előre jelezni. :D
Sajnos a szilázsa is minden túlzás nélkül nagyságrendileg 10-15 cm.

Maga az illat: nem rossz..ez tény.. lehet hordani, talán még kellemes is (de inkább csak átlagos) az alatt a fél óra alatt.. de közel 15-16 ezer Ft-ért nem egy "el lehet fújogatni" illatot szeretne magáénak tudni az ember. Kreativitás sem sok szorult bele.. 3-4 fiataloknak való illat azonnal beugrik róla kifújást követően, de leginkább a PR Invictus Aqua frissessége és a JPG Ultra Male édessége között vacillál folyamatosan.

Az egyetlen egy dolog ami tetszik vele kapcsolatban: a csomagolása és az üvege.. irtó elegáns és igényes..de ezt tudja a többi Icon is fényévekkel egyedibb és tartósabb illatokkal.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.