KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Milva07

adatok

3695 pontRegisztráció dátuma: 2016. augusztus 8.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

3695 pontRegisztráció dátuma: 2016. augusztus 8.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás vevő: 4 vétel
  (2 vélemény)
Megnézem

117 VÉLEMÉNY

Yves Saint Laurent Opium EDP (2009)

Yves Saint Laurent Opium EDP (2009)
2018. július 21.


"Vidd, ami kell. Kevés elég.
A tűz, a föld, a víz, az ég.
Aki ismeri önmagát,
útvesztőből is égre lát….

Update.:
Bár a nyár nem az Ópium ideje (kivéve, ha népirtás a cél vele..), de elő kellett, hogy vegyem. Az Élet megrágott és kiköpött, nagyon-nagyon messziről tértem vissza az élők és egészségesek világába. És igen, boldogan, semmivel nem törődve fújtam magamra ezt a CSODÁT. A "balzsamot" a testnek megkaptam az orvosoktól, a szívnek a családomtól, a léleknek meg az Ópiumtól....Mert igenis ez az illat gyógyít, bánatot könnyít és megacéloz. Olyan erősnek és rettenthetetlennek érzem tőle magam, mint talán még soha. Most ez kell. Az érzés, hogy élek, itt vagyok és semmi, de semmi ezen nem fog tudni változtatni. Köszönöm, ha elolvassátok....

Eljött megint az Opium ideje: csodás beburkolózni a meleg, balzsamos illatba. Körülölel, melenget,nem hagyja elfeledni, hogy NŐ vagyok, akinek kell egy kis pompa, egy kis csábító illat, az érzés, hogy ha akar, tessen....Ha akar, mert ez az illat hatalmat ad a nők kezébe, a babonázás illatát. A kiszemelt férfi úgy gabalyodhat bele a láthatatlan illathálóba, hogy mire észbe kap, már nincs menekvés....De minek is menekülne, puha,buja illat várja, ahol maradni kell, maradni érdemes. Mert ha ezt az illatot érzi, megérkeztek. Ketten: A FÉRFI és A NŐ !

Chloé Nomade EDP

Chloé Nomade EDP
2018. július 5.

Update: Meleg időben is jár egy esély, gondoltam. A véleményem nem változott: a kezdeti lágyabb, nőiesebb vonalat rajtam kb. fél óra múltán felváltja a kifejezetten férfias jelleg. Befejeztem a tesztelést, de elismerem, hogy olyannal jött ki a ház, ami szakít a jelenlegi trendekkel, így biztosan sok kedvelője lesz. (Végül is én is "ellenszélbe" kerültem pár parfümömmel-MJ.Decadence, T.Mugler Aura, pld.- és nem is jön szembe minden második emberen az utcán...)
Hozzáteszem, két csoportba osztom a parfümjeimet: cica legyek a párom kedvéért, vagy tigris a világ felé. A Nomade-dal sajnos szerepzavarba kerülnék...:)

Ma bőrre fújva folytattam a tesztelést: rajtam nem uniszex, hanem kifejezetten maszkulin. Három pont: 1.: a háznak, mert a Chloe by Chloe nagy szerelem, 2.: az üvege csodaszép, 3.: brutál tartós. Akinek tetszenek és jól állnak az uniszex illatok, tegyen egy próbát, megéri.Nekem a meleg,puha,nehéz illatok tetszenek, azok illenek hozzám, kevés kivétellel csak olyat hordok.

Vichy Neovadiol Rose Platinum Krém

Vichy Neovadiol Rose Platinum Krém
2018. július 5.

Termékmintákat kaptam, amit kb. kettő hétig tudtam használni. Az eredmény annyira meggyőző, hogy már megrendeltem a teljes méretet. A krém rózsaszínű, kellemes, nem tolakodó rózsa illatú (én nagyon szeretem). Állaga krémgél, nagyon könnyű, bársonyos textúrájú. Könnyű eloszlatni, nagyon hamar beszívódik, sminkelhető. Bár nem kifejezetten én vagyok a célcsoport, de nagyon jól tápláló, az arcnak frissességet adó krém. Én a rétegzős rutinomba építettem bele, nagyon megszerettem. Nem bizonyult soknak még így sem. Ajánlom, minimum kipróbálásra.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.