KRÉMKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Nancika

adatok

8515 pont  Cruelty Free Beauty
Regisztráció dátuma: 2016. június 17.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

8515 pont  Cruelty Free Beauty
Regisztráció dátuma: 2016. június 17.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

287 VÉLEMÉNY

Lovely Curling Pump Up Szempillaspirál

Lovely Curling Pump Up Szempillaspirál
2017. május 8.

Érdekes, hogy mennyire eltérhet a véleményünk az átlagtól. Jó ez a spirál, de nem lesz életem szerelme. Ezzel szemben a sokak által utánt Alverde All in One ezerszer szebb, feketébb és természetesen hosszabb és dús pillákat varázsolt nekem. Nem mondom, hogy rossz, a maga nemében kitűnő, de mondjuk egy Nude by Nature vagy az előbb említett Alverde mellett elbújhat szerintem.

Helia-D Age Control CC Krém

Helia-D Age Control CC Krém
2017. március 13.

Ezt a kencét szerettem meg a legkevésbé az eddigi összes Helia-D arcápoló termék közül, úgyhogy ennek köszönhetően ezzel van a legkevesebb tapasztalatom is. Azt tudni kell rólam, hogy alapvetően nagyon gondosan ápolom a bőrömet, úgyhogy komolyabb bőrhibáim nincsenek, így a mindennapokban az Alverde 2in1 BB jellegű alapozóját használom. Viszont azt kicsit macerásabb fixálni, meg bőven kell mellette korrektor a szemem alá, így ha éppen rohanok valahová, akkor pont valami ehhez hason termék az ideális számomra: jobban fed, mint az Alverde, könnyen kezelhető, púderezés nélkül is működik és természetes hatású (tehát nem néz ki bután, hogy mondjuk teljes fedésű alapozóval van fedve az arcom, de még a szemöldökömet sem formáztam). Erre a célra ez tökéletes: boltba rohanni, kutyát sétáltatni vagy csak kimenni pár percre ez az ideális termék.

Azonban egy idő után foltosra kopik (még fixálás/púderezés mellett is) és természetellenes hatással felgyűlik az arcomra és megül a bőrömön. Úgyhogy ez valóban az a tipikus „valahova elrohanok egy minimális fedéssel” termék, mert fél óra múlva kicsit bután fest rajtunk. Viszont biztos vagyok benne, ha ez kifogy (mondjuk az nem holnap lesz), akkor újra fogom venni, mert egyetlen terméket sem találtam még, ami ennyire szuperül teljesítette volna a „rohangálós CC” funkciót. Éppen ezért, amikor sietek, és tudom, hogy nem maradok sokáig távol, minden esetben ehhez a termékhez szoktam nyúlni, és sosem bánom meg.

Terra Naturi Bio Baumwolle Vattakorong

Terra Naturi Bio Baumwolle Vattakorong
2017. február 17.

Nagyon jó kis vatták: amire valók, tökéletesen teljesítik, emellett bio és fair trade is, ami számomra fontos szempont, egy olyan márkától, akik nem végeznek kísérleteket. Összességében engem már ezekkel meggyőzött. A minősége is teljesen megfelelő. A fentiekhez mérten pedig egyáltalán nme vészes az ára, valamivel kevesebb van benne, mint má csomagokban, és max 100-200 ft-tal drágább. Nekem ennyit simán megér a tiszta lelkiismeretem, úgyhogy szuper szerintem. :)

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.