KrémMánia profil: Panda
- Regisztráció dátuma: 2011. szeptember 29.
- Bőrtípus: Kombinált
- Bőrprobléma: Túlérzékenység
- Korcsoport: 25-34
- Krémmániás 535 pont
107 Vélemény
Sulwhasoo Alap Minta Szett II.
Nem gondoltam volna, de ez a mini szett minimum egy hónapig elég- Kombinált bőröm van ezért az első 3at használom az arcomra, a ginzengeset pedig nyakamra és dekoltázsra mert az utóbbi textúrája selymes de igen gazdag és az arcomra kicsit soknak érzem (száraz bőrűeknek egy álom lehet arcra). Semmi rosszat nem tudok rá mondani egyszerűen más mint a hagyományos krémek, valóban felső kategóriás- az illata erőteljes gyógynövényes, a ginzengesé egyenesen hanyatt vág olyan erőteljes viszont ahogy felkenem azonnal púderesre vált az illat- nem is tudom ez hogy lehet- de a lényeg, hogy nem kell az embernek két lábon járó ginzengnek éreznie magát.
Egyszerűen szuper!
/most a nagy meleg miatt szüneteltetem a használatát, ilyenkor nincs szükségem semmi plusszra- így ami meg van még jól jöhet ínséges időkre amikor majd szomjazik a bőröm/ -
e.l.f. Minerals Szemhéjárnyaló
Nekem ebből a 'sweet' szín van meg (egyébként nem szoktam rózsaszín árnyalatokat használni- de győzött a kíváncsiság)- alap nélkül használom, így sejtelmes selyem fényű , napsütésben csillog. Ha egyszer felkenem az bizony ott marad (alap nélkül!) próbálhatom maszatolni, nem mozdul- nagyon elégedett vagyok vele, még biztos beszerzek pár színt!
Rexona Nutritive Golyós Dezodor
Ma végre megvettem ( ugyanezt csak a lila pipásat)- élesben 36 fokban tesztelve- elsőre kellemes illat mellett van benne vmi zavaró- ami szerencsére felkenés után egyáltalán nem érződik, csak a púderes illat marad- meglepődtem, hogy milyen hamar felszívódik/megszárad bár szerintem felszívódik mert egyáltalán nem fehér a bőröm, mintha nem is lenne rajta semmi.
Ennyire csak az Adidas ezüstkupakosát szeretem- a garniereknek zavar az veet szerű "illata".
17 Krém
1 Márka
4 Összetevő
Undaria Pinnatifida Extract
Az összetevőnek még nincs leírása. Készíts leírást Te! (Hol nézhetünk utána egy összetevőnek?)
- Myriophyllum Spicatum Extract
Hemerocallis Fulva Flower Extract