KRÉMKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

skin

adatok

7120 pontRegisztráció dátuma: 2013. május 12.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
Korcsoport: 45-54

7120 pontRegisztráció dátuma: 2013. május 12.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
Korcsoport: 45-54

Krémmániás adás-vevés

Krémmániás eladó: 38 eladás
  (26 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 53 vétel
  (37 vélemény)
Megnézem

248 VÉLEMÉNY

Vivienne Westwood Boudoir

Vivienne Westwood Boudoir
2017. szeptember 18.

Jaj a csupa jó vélemény és némi barokkos hangulatom hatására tettem próbát vele. És kedvencem ,,egyboszorka'' véleménye adta meg az utolsó löketet, és vettem itt egy mintát. Felpróbáltam , elmentem vásárolni. Esküszöm ahogy viseltem , felerősítette azt az érzést bennem , hogy nő vagyok . Ezért azt gondolom, abszolút önbizalom erősítő illat , mert egyedi és karakteres . Bár a nagykönyvek szerint a ffiak nem szeretik az édes illatokat , de amelyik ennek ellen tud állni azért nem is kár. A kupakja tényleg nem szép, de azt hiszem ez kell nekem a budoáromba .

2017.09.17 vasárnap esős hűvös idő. Eljött az ő ideje.Elővettem ezt a számomra kifejezett alkalmi illatot. Csodás és roppant tartós. Ez kérem parfüm lehet, hogy nem kerül vagyonokba de megvan alkotva. Manapság nagyítóval kell keresni az effélét..Hála Boszinak ,hogy a véleménye alapján beszereztem...

Oriflame Sublime Nature Tuberose EDP

Oriflame Sublime Nature Tuberose EDP
2017. szeptember 18.

A napokban kaptam egy szál gyönyörű tubarózsát az illata betöltötte a lakást. Valami bódítóan gyönyörű illata van. Ebben még a szikráját sem voltam képes felfedezni. Valóban egy nagyon zöld illat frissen kaszált fű eső után és mintha némi lonc is megbújna benne. Kifejezetten szappanos ,kölnis jellegű az eleje. Később ahogy leszárad halványan előbújik a tubarózsa ,de ilyenkor már a szantál eluralkodik. Mintha egy luxus szappant szagolnék olyan érzésem van. Az üvege a csomagolása gyönyörű valóban luxusérzetet keltő. Nos a parfüm annyira nem tetszik lehet,hogy többet vártam tőle. A tartósságát illatően lehetne jobb is ,ha kicsit többet fúj az ember gondolván,hogy megnyújtja a hatóidőt hát nem , fullasztóvá válik . Még tesztelem ,mert egy ilyen üvegbe valami csoda illene ,addig 3 csillag.

Update: én is nagyon sajnálom,de ezért kár volt reklámra költeni. Annyira halovány parfümöcske ez ,hogy régen csalódtam ekkorát. Most komolyan ehhez adta a nevét Nathalie Lorson ? Egy Trussardi Donna /amit imádok/ és még sok más után? Ennek a parfümnek ha annak nevezhető nincs ereje, gyakorlatilag a kifújás után pár perc múlva rajtam már hűlt helye. Nem is értem ,most ez ennyire bőrfüggő? Úgy várok már végre egy pozitív véleményt is a tartósságát
Illetően. Akkora csalódás ,hogy egy elegáns üveg csak egy lepke szárnycsapásnyi illatot rejt. A tubarózsa hiányáról nem is beszélve,alig érezhető. Kizárólag az üveg miatt nem csak egy csillag .

Avon Eve Duet Parfüm

Avon Eve Duet Parfüm
2017. szeptember 15.

Ebből megint messziről ordít az Avon titkos hozzávalója, ami szinte minden parfümjüket átjárja és jellegzetes ,,avonossá'' teszi. Természetesen tisztelet a néhány kivételnek. Ez ötletnek nem rossz,de nem sikerült túl jól. Én is érzem rajta,hogy valamelyik korábbi illatukat variálták át kicsit több kevesebb sikerrel. Bizonyára így is megéri nekik,mert így is megveszi valaki, akkor minek törjék magukat. Nem bocsájtkoznék a kielemzésébe mert egy lineáris szagos víz nem egyéb ez. Elnézést kérek attól akinek tetszik. Az ötletért jár a két csillag.

1 MÁRKA

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.