KRÉMKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

tatantix79

adatok

670 pontRegisztráció dátuma: 2015. január 17.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

670 pontRegisztráció dátuma: 2015. január 17.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

16 VÉLEMÉNY

Erase 3 Minute Instant Facelift Serum

Erase 3 Minute Instant Facelift Serum
2017. március 6.

Kipróbáltam. Egy 10 darabos mintacsomagot vettem és nagyon vártam a csodát! Kaptam egy fényes réteget az arcomra, ami úgy húz és olyan kiszáradt érzést ad, hogy szinte viselhetetlen. A pufi karikákat a szemem alatt félig eltüntette, de amúgy semmi olyat nem tett, ami "arcfelvarrás" látszatát keltette volna. Véleményem szerint szimpla parasztvakítás az egész. A másik ami nem tetszik, hogy csak mineral sminket tűr meg magán anélkül, hogy elmúlna a "hatása". Nem hidratálhatsz, nem kenhetsz fel normál BB krémet, semmit, még csiganyál esszenciát se, mert az is azonnal "visszacsinálja" az egész hókuszpókuszt. Szóval nesze semmi fogd meg jól! Ha mosolygok, vagy nevetek, a ráncok százszorosan mutatkoznak használat alatt. Jobban jársz egy koreai Benton vagy COSRX sorozattal. Az legalább szépen és hidratáltan tart és még viselni is kellemes. Rádobsz egy kis BB krémet meg sminket és kész. Szebb lesz az eredmény.
Remélem lesz olyan, akinek beválik az Erase, nekem sajnos egyáltalán nem jött be. Max a pufi karikáimra elhasználom a maradékot. Csakis ezért kap egy kettest :(

Maison Francis Kurkdjian Oud

Maison Francis Kurkdjian Oud
2015. március 31.

Sajnos csak illatmintám van belőle és az ára miatt valószínűleg csak az is marad. :( Gyönyörű illat, szelíd és hihetetlen simulékony. Egy pillanatig nem éreztem magamon harsánynak, az első pillanattól az utolsóig (és ez igen hosszú idő, kb. 16 óra!) meleg, nyugodt és harmonikus maradt. Ha vizualizálnom kéne ezt a parfümöt, akkor (én) ezt látnám: Fent vagyok a hegyekben egy meleg rönkházban, hatalmas ablakokkal, amelyeken át nézem ahogy az alkonyatban mindent belep a friss hó. Betakarózva, bekucorodva ülök egy kanapé sarkában száraz vörösbort kortyolva egy jó könyvvel a kezemben és azt gondolom, hogy ezt a pillanatot addig kéne nyújtani, amíg csak lehet. Ez az illat nem kifejezetten szexi, nem hivalkodó és nem árulkodó. Egyszerűen, halkan viselhető és szerethető. NAGYON szerethető. Nem követel magának sem különleges alkalmat, sem csillogást, csakis és kizárólag azt, hogy szeresse, aki viseli. Pont.

...

Kénytelen voltam venni egy 3*11 ml. utazó szettet, mert nem bírtam nélküle. "Sajnos" túl jó.

Viktoria Minya Hedonist EDP

Viktoria Minya Hedonist EDP
2015. február 13.

Többedszer, de mindannyiszor bátortalanul futottam neki a mintának. Rá kellett jöjjek, ő nem az én illatom. Nem azért mert nem szép, csak ehhez kell egy bizonyos attitűd. Fegyelmezett viselkedés, hibátlan smink, hibátlan megjelenés, drága ékszerek és határozott fellépés. A rajtam megjelenő rummal nyakonöntött Peche Melba illat ugyan gyönyörű, napfényes és vidám, mégsem egy engedékeny illat. Megköveteli magának, ami jár neki! Rajtam mindvégig kitartott a gyümölcsös friss édessége és egyszerűen lenyűgöző, milyen hosszú ideig marad meg az illata: 14 órán keresztül parázslott, fénylett és szinte szégyelltem magam, hogy otthon a négy fal között, otthoni játszós ruhában merészeltem kipróbálni. Szinte láttam, ahogy az illat sértetten felhúzza a pisze orrát, hogy neki most nem itt, nem "ilyen körülmények között" kéne pompáznia. Tényleg igazi nagyvilági illat estére, alkalomra, szép, kifogástalan külsőhöz.

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.