ELADÓKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Etat Libre d'Orange 500 Years EDP

Etat Libre d'Orange 500 Years EDP

LÉPJ BE ÉS VEDD MEG!   

Ár: 3000 Ft

Állapot: új, üvegéből frissen fújva

Eladó: lazolkov (Eddigi eladások száma: 38, Pozitív visszajelzések: 24, Negatív visszajelzések: 0)

Feltöltve: 2020. január 16.

Hely: Gödöllő-Budapest

Szállítás, fizetés: postánmaradó, foxpost

A termék Krémmánia oldala | Szabálytalanság jelentése


Leírás:

ETAT LIBRE D’ORANGE – 500 Years
5 ml 3000 Ft + posta
Illatjegyek: Bergamott, Kardamom, Sáfrány, Styrax, Török Rózsa, Kakaó, Oud, Muskátli (Geranium); Ámbra, Fás akkord, Pacsuli, Velúr bőr, Balzsamok
Az 500 Years érett, húsosan testes török rózsa bársonyos textúrájával nyílik meg bőrünkön, szinte euforikus hatású, ahogy a bergamott és a sáfrány aranyfénye bevilágítja a sűrű rózsaszirmokon keresztül ezt a ragyogó kezdőakkordot.
Az elbűvölően csábító kompozíció intenzív, szinte gourmand mederben csordogál tovább a rózsa mézesebb aspektusaira építkezve, szikrázó energiájú kardamommal fűszerezve, egy csésze illuzórikus rózsasziromtea párolgó gőzeit megidézve.
A felbukkanó fás illatjegyek is szinte desszert jellegűek, sötét színű kakaóval és pacsulival meghintve, legszívesebben beleharapnánk.
A kompozíció gourmand jellegének kiegyensúlyozását segíti egy roppant diszkrét, szinte tompa tónusú oud illat, varázslatosan mély balzsamos gyantákkal, miközben a geránium megjelenése kiemeli a rózsa virágos, könnyedebb oldalát.
A leszáradás érintése puha aromás velúrbőr, felidézve a reneszánsz illatos bőrkesztyűinek illatát.
Az 500 Years a Spice Must Flow-val egyidejűleg jelent meg, az État Libre d'Orange Extraordinaire rózsaközpontú illattriójának 2019-es záróakkordjaként, melyet az Experimentum Crucis-szal indítottak útjára.
Az 500 Years a reneszánsz korának olfaktorikus megidézése, illatos tisztelgés a korszak merész és bátor földrajzi felfedezői és vállalkozó kedvű kereskedői előtt.
A keresztes hadjáratok, Marco Polo, Magellán vagy Columbus utazásainak eredményeképpen Európát hihetetlen mennyiségű egzotikus növény és aromás anyag árasztotta el, melyek inspirálták a desztillációs eljárások fejlődését, lehetővé téve az aromás olajok és esszenciák extrahálását, ezáltal felvirágoztatva az illatszerek gyártását.
lazolkov@gmail.com

 

A TERMÉK KRÉMMÁNIA OLDALA

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.